sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

I know you thought that I was different though.

Suski heitti pitkästä aikaa haasteen, johon vastaan oikein mielelläni. Kiitos Suski! Kuvituksena toimii taannoisen laivareissun otokset.


Moneltako heräsit tänään? Ensin kymmenen jälkeen, olin noin tunnin pari hereillä, nukahdin taas ja heräsin kahden jälkeen. Sain unta vasta sen verta myöhään, etten kehtaa sanoa, ja eka meinasin sanoa myös, että en kehtaa sanoa monelta heräsin. Rytmit on vähän sekasin...

Seuraatko jääkiekkoa? Joo ja en. Mää oon sen verta huono Tappara-fani, että katon vaan finaalit ja en välttämättä ees niitäkään kaikkia vaan ratkaisevia otteluita, kuten ihan se viimenen Game 7. Suomen pelejä katon kyllä jotenkuten ja katon aina, jos ja kun Suomi pääsee finaaliin.

Pitääkö munkissa olla hillotäyte vai eikö täytettä ollenkaan? Ei täytettä. En oikein oo hillofani. Ainoo minkä kanssa voin syödä hilloa on tyyliin riisipuuron kanssa ja lättyjen päällä, jos jätskiä tai kermavaahtoa ei ole tarjolla. Mää en muutenkaan juuri syö munkkeja, koska harvoin saan hyvää gluteenitonta munkkia. Pyynikin näkötornilla oon syönyt tähän mennessä parasta munkkia.

Milloin kävit viimeksi saunassa ja kauanko yleensä istut saunassa? Viimeks olin saunassa lauantaina. Siellä itte kiuastilassa istun yhteensä puoli tuntia 10 minuutin pätkissä ja joskus saattaa mennä 1-2 tuntia siinä suihkutilassa vilvotellen ja suihkutellen.

Heitätkö postissa tulevat mainokset heti roskiin vai luetko ne kaikki? Keijo yleensä muistaa hakee postit niin se kyllä heittää ne heti meneen. Joskus saatan vilasta nopeesti mainokset. Jos niitä on paljon, erittelen seasta laskut ja muut tärkeet kirjeet ja heitän roskiin.


Aiotko lähteä ulkomaille kesällä? Ei taida olla varaa. Ruotsiin olis ihana päästä, vaikka ees Tukholmaan asti. Gävle ja sukulointi jää vain haaveeksi.

Mitä aiot tehdä huomenna? Toivottavasti jotain tuottavaa, kuten pyykkienpesua, kaupassakäyntiä ja töihin liittyviä juttuja. Ei voi tietää. Tänä viikonloppuna en oo muuta tuottavaa tehnyt, kun tätä blogia väsännyt. En oo ees jaksanut meikata, joka on toisaalta hyvä, koska onpahan saanu iho hengittää kaks päivää putkeen.

Mikä soittoääni sinulla on puhelimessasi? Joku iPhonen oma tylsä, nimeltään Silkki.

Onko kukaan tuttusi sairastanut syöpää? On. Lähin tuttu on oma isä, mut se oli siihen aikaan 6-vuotias vasta.

Mikä grilliruoka on parasta? Broileripihvit a la Matias. Valmistajalla ei oo juuri väliä/en muista ikinä niitä, mutta yumMY.



Biisi, jolle itkit viimeksi? Porcupine Tree - Heartattack in a Layby.

Kuka valmisti viimeksi syömäsi aterian? Keijo teki jauhelihakastiketta ja muusia. Ja no en tiedä lasketaanko tätä ateriaksi, mut haluan mainita äidin tekemän ihanan kinkku-paprika-piirakan, jonka loppuja syön just.

Oletko koskaan käynyt Moskovassa? En.

Sano yksi julkkis, jonka kanssa sulla on yhteiskuva. Redrama on viimeisin.


Muuttaisitko loppuelämäksesi mieluummin Ruotsiin vai Norjaan? RUOTSIIN! Siellä on Keijon perhekin! Ja mää osaan jo vähän ruotsia ja Ruotsissa on hieman halvempaa kuin Suomessa. Can't say we haven't thought about that...

Paras keikka, jolla olet ikinä ollut? Joo varmaan sää kysyt tommosia! En mää pysty valitsemaan.

Kun menet käymään jonkun luona, jätätkö takkisi yleensä naulakkoon vai laitatko henkariin? Naulakkoon, jos mahdollista ja on tilaa.

Mikä on parasta lettujen kanssa? Jäätelö ja mansikat. Suklaakastike olis kans kiva kokeilla joskus.

Mikä asia on ärsyttänyt sinua tänään? Kaikki. Tää on ollut tosi hankala päivä. En oo jaksanut puhua, en meikata, olla kiva. HIMYM, Keijo ja blogi on pitänyt mut jokseenkin vireessä.


Milloin viimeksi suutelit jotakuta? Just äsken.

Oletko jo käynyt tänä keväänä jäätelökioskilla? En. Oon tosi monta kertaa halunnut käydä!

Minkä bändin/artistin biisit saa sinut ärsyyntymään? Mää en ees tiedä kuka muija se on, mut sen biisejä soi kyllästymiseen asti työharjoittelupaikan soittolistalla varmaan yli kaks kuukautta joka päivä. Todella ärsyttävä ääni ja tapa laulaa, ja muutenkin erittäin raskasta kuunneltavaa. Ei varsinaisesti motivoinut työntekoon. Toivottavasti en kuule sitä enää ikinä.

Oletko koskaan käynyt Espanjassa? En, mut olis aivan ihana käydä. Ensin olis kyl kiva osata ees vähän espanjaa.


Minkä väriset silmät vanhemmillasi on? Vihreät molemmilla. Vihreet silmät on muutenkin kuulemma harvinaisuus, mut meillä on kaikilla vihreät silmät meiän perheestä, myös mun äidin siskolla.

Suomessa ikuinen syksy vai ikuinen kevät? Jos se ikuinen syksy on sitä kivaa elo-syyskuun ruskaa ja lämpimiä päiviä ja vilpoisia iltoja juuri ennen lokakuun sadetta ja pimeyttä, niin joo, ikuinen syksy.

Pitäisikö Australia heivata pois Euroviisuista? Ei kai nyt. Minne sen sieltä heivais, kun hyvään alkuun ovat päässeet? Aivan ihanan tytsyn he sinne nyt viimekskin lähettivät.

Käytätkö paljon mekkoja kesäisin? Kyllä. Hyvä kun osaan olla muilla vaatteilla kesäisin!

Mitä joit viimeksi? Pepe Makee. That also always has my back.


Mikä biisi soi nyt? Gracias - Night Shift (DJ Kridlokk Remix).

Milloin viimeksi kävit hammaslääkärissä? Mä en ees muista........... #tekaritjonelikymppisenä

Minkä elokuvan katsoit viimeksi? X2: X-Men United. Oli ihan jees, mut kyllä mää vaan tykkään noista uusista. On aivan mahtavia ja oon varmaan itkenyt jokaisen aikana. That's a sign of an AWESOME movie!

Oletko jo rantakunnossa kesäksi 2016? Onhan ne hylkeet ja merinorsutkin aina rantakunnossa.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun teit tän!! Ja ihania, aurinkoisia reissukuvia <3

    VastaaPoista