keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Fresh Princess of Tampere.

Jos mun pitäisi nimetä yksi tämän hetken tyyliesikuvistani, olisi se Will Smith Fresh Prince of Bel Airin kausissa 1-3. Tämän päivän asu on saanut vaikutteita sieltä.



Se olis taas yhden yhdentoista kuvan mittainen asukuvapäräys tässä näin. Istupa alas ja nauti. Tai et, mitään ei oo pakko tehdä tässä maailmassa paitsi maksaa verot ja kuolla. Ei kyl ihan näin synkästi pitänyt tätä aloittaa, mutta mä oon sisimmässäni melko mustasieluinen yksilö.


Now this is a story all about how
my life got flipped-turned upside down
and I'd like to take a minute, just sit right there -
I'll tell you how I became the princess of a town called Tampere


En nyt oikeesti ala tässä tarinaani kertomaan. Vai pitäiskö, koska ainakin Instagramissani tuntuu olevan aika paljon sellaisia uusia seuraajia, jotka eivät ehkä tiedä minusta basic juttuja? Onhan mulla myös täällä blogissa sivu nimeltä Ems Who?, joka kertoo kaiken olennaisen. En välttämättä muista sitä aina päivittää, mutta yritän parhaani mukaan. Paitsi että nyt kun mainitsin, niin kävin päivittämässä ja olihan siellä päivitettävää omasta iästä lempparisarjoihin. Käypä kurkkaamassa vaikkapa se aikas kuluksi!


Tässä mekossa on sekin hauska juttu, että siinä on paljon värejä, joita en yleensä käytä enkä ole edes varma sopivatko ne mulle. On vaaleanpunaista, murrettua oranssia, viininpunaruskeaa, luonnonvalkoista sekä entistä lempiväriäni violettia. Sentäs noi syvänvihreät kuviot ovat omaa väriä, vaikkakaan ne eivät tunnu erottuvan näissä kuvissa. Sopivuudesta viis, tämä on IHANA.

Tilatessani mekkoa mietin, että mitkä mun korviksista sopis tähän ja ajattelin, että musta on tietty aina varma nakki, jos ei muut sovi. En olis uskonut, että mun vihreät Aztecit olis ne vakkarit, jotka laitan aina tän kanssa.


Vaikka tykkäänkin otattaa asukuvia, niin usein tunnen olevani ainakin alkuun tosi kankea ja enkä osaa olla kameran edessä. Jos Keijo on kuvaajana, pyydän häntä naurattamaan mua ja joka kerta hän onnistuu. Useimmat nauruotokset ovat ihan karseita, mutta välillä kuvissa on ihan hauskoja ilmeitä ikuistettuna kuten tämä. Vähän ilkikurinen Ems siellä!


Pikkusen erilaiset meiningit kaupungissa kuvatessa: takana näkyy omakotitalon valkoisten seinien sijaan 60-lukulaista pintatekstuuria, valumia, satunnaisia graffiteja ja Nestekaasu-tekstejä.


En olisi muuten uskonut käyttäväni väljän yläosan kanssa väljiä housuja. Vielä pari vuotta sitten olisin kokenut, että tällainen asu saa mut näyttämään entistä isommalta. Nykyään en välitä sellaisista vaan puen päälleni sellaista mikä tuntuu itsestä mukavalta ja näyttää hyvältä.


Voitteko uskoa, että oon ihan poikki? Jotenkin viime viikko meni sillain, että onnistuin ylibuukkaamaan päiväni. Piti meikata ja laittautua, koska näin poikkeustilan aikana ei ole muita paikkoja mihin mennä tai missä olla edustuskunnossa. Lauantaina alkoi kisakunto loppua kesken, mutta jotenkin puursin päikkäreiden voimin päivät läpi.

Nyt on maanantai ja tasan ainoat asiat mitä aion tänään tehdä, on lämmittää viikonloppuna mun tekemät lihapullat, pestä pyykkiä ja kökkiä koneella näpyttelemässä nukkainen kotimekko päällä takkutukka nutturalla ja ilman meikkiä. Awww yisss.


Mulle on ollut myös vaikeaa tottua kaksoisleukaani, joka ilmestyy kuviin AINA kun hymyilen leveästi tai nauran. Haluan yrittää opetella hyväksymään senkin. Olen hyvän matkaa saanut kehopositiivisen sisällön avulla kitkettyä pois myrkyllisiä ja turhia pakkoajatuksia liittyen ruokaan, painoon ja ulkonäköön. Vielä on paljon tehtävää, varsinkin kun näin koronan aikaan paino ja sen lisääntyminen tuntuu olevan monien mielessä ja pelon aiheena...


Siihen on valitettavasti yksi ikäväkin syy, miksi tykkään eniten syksyn ja kevään vaatetuksesta. Jos kesä on kuuma, tarkoittaa se lyhyitä hihoja ja ylipäätään vähempiä vaatteita. En ole vieläkään ok käsivarsieni kanssa. Se olkoon seuraava työmaa itseni kanssa.

On tää ollut pitkä mutta palkitseva tie - lapsesta asti hoikan ihmisen identiteetissä eläneestä tytöstä itsensä täysin hyväksyväksi naiseksi.


Mies sanoi aivan tyhmän (ja painokelvottoman) jutun ja nappasi kuvan oikealla hetkellä. On myös oikea hetki lopettaa tähän kuvaan. Kiitos kun luit, olet mösö ♥


Nahkatakki / Leather jacket 5€ - H&M / Tarinakirppis
Paitamekko / Shirt dress - Monki
Pliseeratut pöksyt / Pleated pants 4,50€ - Radiokirppis
Kengät / Shoes - Converse All Star Hi
Hapsulaukku / Fringed cross body bag 2,50€ - Monki / Tarinakirppis
Korvikset / Earrings - Uhana Design
Arskat / Sunglasses - Specsavers
Hiusdonitsi / Scrunchie 2€ - Kirpputori Tarina

2 kommenttia:

  1. Meillä lempisarjat on This is us ja Poldark. Ihan ykköset. Harmi ettei nyt nää mistään viimesimpiä kausia niistä. :"(
    Prime videolla oli myös koskettava Modern Love - minisarja, jossa oli 8 eri rakkaustarinaa. Sitäkin suosittelen.
    Tää oli tämmönen kommentti, jonka kirvoitti sun päivitys lempisarjoista. x)
    -sufy siis
    Ps. Toi tunika on tosi ihana. Tykkään tosta kuviosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi This Is Us on ollut katselulistalla jo kauan! Matias on sitä kattellut ja tykkäs tosi paljon :) Poldarkkia on yks ystävä kans suositellut. Kiitos vinkeistä ja KOMMENTISTA <3
      Ja kiitos, tää on ihan yks lemppari! ~

      Poista