lauantai 9. toukokuuta 2020

29 kysymystä.

Mun piti ajat sitten julkaista syksyn 2019 kirppislöydöistä postaus. Koska musta on tätä nykyä hieman kiusallista yrittää fiilistellä vanhoja juttuja täällä blogissa niin luovuin ideasta ja ajattelin tunkea joitakin kuvia niistä tämän blogihaasteen yhteyteen.

Shirt 6€ - Kirpputori Swap | Earrings - Uhana Design

1. Kokonimi ja mistä se tulee?
En halua paljastaa kokonimeäni blogissa, mutta toiset nimeni tarkoittavat eräällä vieraalla kielellä "minun rakastettuni". Sukunimeni on peräisin Lapista. Fun fact: äitini olisi halunnut mun etunimen olevan Filippa, mutta koska tyttönimeni on ruotsalaista alkuperää, isäni mielestä nimeni olisi ollut "liian ruotsalainen". Etunimeni vaihtui viime hetkellä Neasta Emiliaksi. Harmittelin tätä faktaa teininä, koska olisin halunnut olla mieluummin Nea kuin Emilia. Nyt pidän etunimestäni ja onhan se meleko tunnettukin nykyään, koska Emilia Clarke.

2. Pituus?
172 cm.

3. Mitä katsot tv:stä juuri nyt?
En oikein kato telkkari-telkkaria, mutta katon Viaplaystä miehen ja veljen kanssa Parks & Reciä (paras sarja sitten Brooklyn 99:n ja on myös samoilta tekijöiltä!). Veljen kans mennään kohta viimeistä kautta ja miehen kanssa aloitin sarjan alusta. Kesken on myös White Collar edelleen. Yksikseni katon Yle Areenasta sekalaisia vanhoja suomalaisia komediasarjoja.

4. Julkkisihastus?
Ihastus on vähän huono ilmaisu tässä kohtaa elämää, mutta Tom Hiddleston, Sebastian Stan ja Chris Evans. He ovat paitsi hurmaavia ja lahjakkaita miehiä kuin myös ihan mahtavilta vaikuttavia ihmisiä, joihin olisi hienoa tutustua, jos ei liikuttais niin eri piireissä/asuttaisi niin kaukana toisistamme.

5. Haaveesi?
Haluaisin asua mieheni kanssa veden äärellä, omistaa koiran, tehdä jotain itsenäistä ja luovaa työtä ja ehkäpä matkustella esimerkiksi Lontooseen.

Skirt 3€ - Kirpputori Silinteri | Shoes 8€ - @junkrella / UPEE Second Hand

6. Puhelimen taustakuva?
Tämä lempparikuvani Maikkelista.


7. Pisin parisuhde?
Nykyinen. Ollaan oltu yhdessä 6 vuotta ja kohta 4 kuukautta.

8. Silmien ja hiusten väri?
Vihreät silmät ja mustalla kestovärillä värjätyt vaaleat hiukset.

9. Lempiruoka?
Näitäkin on niiiiiin monta, koska ruoka on hyvää, mutta PORONKÄRISTYS JA POTTUVOI À LA TEAM AVIOMIES & APPIUKKO. Ja omatekemä makaronilaatikko, jossa on perussettien lisäksi fetaa, pekonia, munakermaa sekä mozzarellaraastetta.

10. Lempilaulaja/-bändi?
Top 3, joita kuuntelen tällä hetkellä: Jesse Markin, Childish Gambino ja View.

Camo jacket 3,50€ - UPEE Second Hand | Pants - Junarose

11. Lempielokuva?
Avengers: Endgame tietysti.

12. Surullisin biisi, jonka tiedät?
Steven Wilson - Raven That Refused To Sing. Siis mähän en suostu kuuntelemaan sitä, koska se avaa välittömästi sellaisia portteja mun aivojeni syvyyksissä, joita en halua enkä jaksa avata.

13. Biisi, johon et ikinä kyllästy?
Top 5: Jesse Markin - Peel / Run, Sekuoia - Somewhere (Noah Kin Edit), Drake - Don't Matter To Me (feat. Michael Jackson) ja Gracias - Let Myself Go.

14. Oletko koskaan menettänyt ketään?
Mummin, fafan ja lemmikkikoiran kuolemalle.
Elossa olevia ystäviä ja kavereita muutaman erinäisistä syistä. Se taas on elämää ja mennään eteenpäin.

15. Horoskooppimerkki?
Meh.

Bag 2,90€ - Pull&Bear / Kirpputori Silinteri

16. Paras juttu ikinä?
Mua aina häiritsee nimetä paras mikä tahansa, koska mulla se muuttuu ihan vaan yhden päivän aikana monta kertaa. Sanon nyt siis tämän hetken parhaan jutun. Jotenkin mulla menee tää nyt musiikin puolelle, mut se, että 2010-luvulla syntyneet pikkulapsoset kuuntelee Michael Jacksonia ja tanssii sen videoiden tahtiin. Lämmittää mun sydäntä niin paljon. Hyvää työtä, vanhemmat!

17. Surkein juttu ikinä?
On niitä varmasti surkeampiakin tilanteita, mutta tämä koko koronahässäkkä. Vihdoin kun me päästiin muuttamaan Tampereelle, niin eikös me muutetakin suoraan karanteeniolosuhteisiin. Multa loppu työt ja tulot tipahti entisestään. En kuitenkaan just nyt liikaa jaksa surkutella tätä tilannetta vaan haluan ottaa tämän pakollisen kotona olemisen levon kannalta.

18. Kuinka monta lasta haluat?
Idealistisesti 1-2. Realistisesti en yhtään.

19. Lempilaji?
Tanssi. Sitä on muuten ihan älytön ikävä. Tanssin kotona aina vaan kun rytmistä musakkia soi, vaikka istualteni tai kun makaan sängyllä.

20. Suurin pelko?
Jos murhaherhiläiset tulee Suomeen. Hämähäkit ei oo enää mitään näihin verrattuna. Ne repii mehiläisten päät irti ja syö niiden poikaset sekä ne voi tappaa ihmisen tarpeeksi suurella määrällä myrkkyä, jota ne erittää puolen sentin pistimestään. Ne kaiken lisäksi näyttää ihan sellaisilta, joista oon nähnyt painajaisia lapsesta asti.

Shirt 4€ - Marimekko / Radiokirppis

21. Epäsuosittu mielipide?
Tää on hauska juttu, kun mää rakastan lukea muiden epäsuosittuja mielipiteitä vaikka en olisi samaa mieltä ollenkaan, MUTTA mää en uskalla kirjoittaa omiani, koska en halua loukata vahingossa ketään. Joten älkää loukkaantuko ja unfollatko mua kaikissa mahdollisissa somealustoissa, pliis. ♥

- En tykkää yhtään simasta enkä kotikaljasta.
- Reality-ohjelmat on ihan turhia.
- En tykännyt Mamma Mia -elokuvasta. En ole nähnyt kakkososaa juuri siitä syystä.
- Ananas ei kuulu pizzaan. Mikään hedelmä tai makea ei kuulu pizzaan. Piste. (Tietty piste.)
- Suklaa on muuten hyvää, mutta mä inhoan irtokarkkisuklaita. Ne sotkee muut karkit ja on mauttomia. Mun lempparipussi sisältää Malacon colapulloja, mansikkavaahtosieniä, punaisia pikkuapinoita ja muutaman ison sokeroidun mansikkakarkin. Kirpsakat hedelmäkarkit ei oo pahoja nekään.

Musta tuntuu muutenkin välillä tosi epäsuomalaiselta mitä tulee karkkeihin. Kaikki muut on aina ihan "AAAH SUKLAATA JA SALMIAKKIA!" kun taas mä sanon, että "mulle kaikki punaiset hedelmäkarkit, kiitos nam".

22. Syntymäkaupunki?
Vantaa.

23. Mikä inspiroi juuri nyt?
Tampere, auringonlaskut, aurinko, musiikki, vaatteet, meikkaaminen ja uuden opettelu.

24. Addiktio?
Kofeiini, vaatteet, highlighter, eyeliner, mansikat.

25. Mitä odotat?
Lämpimiä säitä, ystävien näkemistä, kirppiksien, ravintoloiden ja kahviloiden avautumista ja vapautuneempaa kulkemista ilman pelkoa koronasta tai mistään muustakaan vaarallisesta.

Skirt - Monki | Fringe bag 2,50€ - Monki / Tarina

26. Unelmaduuni?
Realistinen: tehdä taas töitä kirppiksellä, second hand shopissa tai pienessä vaatekaupassa. Idealistinen: omistaa kirppis, second hand shop tai pieni vaatekauppa.

27. Harrastukset?
Bloggaaminen, valokuvaaminen ja kaippa myös Oriflame. En sitä työksi kutsuisi tällä hetkellä, niin Oriflame-konsulttihommani ovat enempi harrastuspohjalla.

28. Biisi, jota kuuntelet tällä hetkellä?
View - Otl.

29. Milloin olet viimeksi itkenyt?
Pääsi pieni stressi-itku toissapäivänä.

Shirt 1,50€ - Pola / Kirppis Siison

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti