perjantai 21. kesäkuuta 2019

Musiikkia vetten päällä.

VIKING GRACE, PERJANTAI 3.5.2019


Äiti ja isä varata pläjäytti laivareissun Viking Gracelle, jossa oli määrä olla esiintyjänä ylläolevassa kuvassa oleva orkesteri eli upeat Syksyn Runoilijat elikkä Poets of the Fall. Kysyivät meitäkin mukaan, ja yhtäkkiä meitä olikin lähdössä 6 henkeä nauttimaan rennosta risteilystä ja laatumusiikista!


Saatiin jopa ikkunallinen hytti! Meinasin kysäistä tässä retorisesti, että miks noi ikkunat on usein likaisia, mutta eipä niiden pesu ole mitään helpointa varmastikaan...


Kauniita värinpilkahduksia jälleen kerran horisontissa. Heippa Turku.


Asia, jota en olisi uskonut enää tekeväni Yyterin jälkeen: me laulettiin karaokea. Ja elkää peljätkö, me ei laulettu moista geneeristä biisiä...


Kyllä. Jacksonin Michael oli artisti ja Billie Jean oli biisi. Me varmaan pilattiin toi biisi kaikilta kuulijoilta, mutta oli wörttiä!


Viimeiset kaihoisat katsahdukset horisonttiin ja...


AAAA. Ai että. Lähes kuuden vuoden tauon jälkeen pääsimme taas Gracelle kuuntelemaan teitä. Aiiiivan mahtavan upeaa.


Koimme äidin kanssa onnellisuuden tunteita, kuten kuvasta näkyy. ♥ Also eyeliner on point, courtesy of Emu.


Ja oi kyllä, Marko otti tauon JA SOITTAJAT VETI ROGUEN. Täydellisyyttä.


Lavaesiintyminen ja bändin kemia oli jälleen kerran aivan autenttisen timanttista. Näitä poikia on aina ilo katsella, kun he tekevät työtään koko sydämellään ja se näkyy heidän kasvoistaan ja eleistään. Parasta bestii!


Such aesthetics.


Parasta keikkaseuraa, forever and ever. ♥


Kiitos aivan upeasta keikasta, Syksyn Runoilijat.

© Mel.


Jos et ole jostain syystä vieläkään nähnyt Avengers: Endgamea, skippaa tämä kohta.

Nimittäin seuraa tarina liittyen tähän kuvaan. Me lyötiin Matiaksen kanssa vetoa Endgameen liittyvistä kohtauksista. Mää sanoin, että jos Cap nostaa Mjölnirin, se tarjoaa mulle jonkin hyvän herkkudrinksin. Matias heitti vastavedon ja sanoi, että jos Tony käyttää Ikuisuushanskaa, mää tarjoan sille tuplaviskin. Noh, kuten kaikki elokuvan katsoneet tietää, MOLEMMAT TAPAHTUI. Kuvassa todisteena, että vedon palkinnot toteutettiin. Oli oikein hyvää mansikkamargaritaa.

Ja niin, seuraavana aamuna...

LAUANTAI 4.5.2019


Musta on aina hirveen söpöä kun tämmöisen jättipaatin vieressä paahtaa pikkuveneitä. Oli pakko ottaa tästäkin tapahtumasta kuva.


Jos mulla jotain on ikävä curly girl-metodin myötä, niin korkeaa suoristettua poninhäntää. Tää lookki sopii mulle mun mielestä. Ehkä mää joku päivä sekoan ja vähän fuskaan ja pikkusen suoristan tukkaani...


Buffet-pöytä, oh how I've missed you. Smetanaa ja kaviaaria, ilmakuivattuja lihoja, paahdettuja kasviksia... Surin hieman lempparieni mozzarellapallojen puuttumista, mutta vain hieman.


Tää oli ehkä mun lempparilautanen. Kunnon äyriäiselämys.


Lopuksi tietysti kunnon suklaaöverit. Siellä oli suklaaputous ja se suklaa oli KOVETTUVAA.


Yksi kulmakarva, kiitos!


Löysin ihanat Junarosen raitapöksyt. Tätä nykyä täytyy vähän shoppailla myös pluskokomerkkien puolella, mutta en valita ollenkaan.


Loppuillan nautiskelua porukoiden premium-hytissä.



Aivan lopuksi Matias ja Emu otti miehestä mittaa ja pelasivat ilmakiakkoa. Emu voitti!


Reissusta ei ollut ehtinyt kulua kuin ehkä pari päivää, kun sanoin Keijolle, että mää haluan taas laivalle. Laivalla on aina yhtä hauskaa vaikka se joskus vähän väsyttävää touhua onkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti