maanantai 17. kesäkuuta 2019

Friday feels.

PERJANTAI 17.5.2019


Arskat & jakku - H&M | Housut - Junarose | Korukello - Zarja







Mekko - Y.A.S.



T-paitamekko - Monki






Mulla oli jälleen aivan ihanat treffit itseni kanssa.

Sää oli juuri sellainen kuin olin tilannut. Lähdin käppäilemään kaikessa rauhassa kotoota bussiasemalle. Mieheni kehui päivän asuani seuraavilla sanoilla: "Tuossahan on hauskaa Tohtori-vibaa!". Ja kyllä, jos olisin Tohtori, mun asu olisi just kuten tämän päivän asuni. Kuulokkeet korvissa tallailin katuja kuunnellen inspiroivia biisejä. Suunniteltu kirpparikierrokseni jäi valitettavan lyhyeksi, mutta Radiolta löytyi ihan mukavasti edullista kesävaatetta. Ohana Grillen hamppari oli ihan 6/5 ja ostinpas pitkästä aikaa Branderilta gluteenitonta suklaatoscakakkua. Sokokselta bongasin aivan älyttömän ihanan ruusukuvioisen mekon. Kierrokseni päättyi Monkin sovariin, jossa sovittelin mm. supermukavaa t-paitamekkoa. Saattaa olla, että pistän alejen koittaessa tilaten tuon...

Jalat väsyneenä ja varpaat rakoilla menin kaupan kautta odottelemaan velipoikaa Sorsapuistoon. Napsin kevään ekoja mansikoita ja kuuntelin ekaa kertaa Rosie Lowen uutta albumia, johon rakastuin välittömästi ensisoinnuista lähtien. Unohdin olevani julkisella paikalla ja sen seurauksena aloin jammata Birdsongin tahtiin.

Siitä tietää, että on onnistunut ja rentouttava päivä takana kun mää alan tosta noin vaan tanssahdella ympärillä olevasta maailmasta välittämättä.

/////

A relaxing day of self-care from time to time is important. 10/10, would highly recommend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti