sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Asu alle 10 eurolla.

Qiertolla oli joskus keväällä somehaaste, jossa tuli koostaa asu, joka on maksanut alle 10 euroa. Vaikka kirppisvaatteiden ystävä olenkin niin tämä oli yllättävän vaikea haaste, koska löytämäni alaosat ovat harvoin maksaneet alle 4 euroa. Sain kuitenkin koostettua melko järkevän asun ja jäi vielä 50 senttiä varaakin!


Object coatigan 2€ and black top 0,50€ - Kirpputori Tarina

Tämä harmaa, upeasti laskeutuva trenssitakki oli meleko löytö Tarinasta! Mulla on jo ennestään tämä samainen takki mustana ja sen ostin aikoinaan uutena. Harmi kyllä se on nykyään mulle hihoista sen verran tiukka, etten voi oikein pitää muita kuin lyhythihaisia vaatteita takin alla. Tämä vaaleanharmaa yksilö löytyi Pesun pöydästä 2 EUROLLA! Siinä oli melko iso tahra, joten uskon, ettei siksi ollut varmaan mennyt kaupaksi. Ostin sen silti silläkin riskillä, ettei tahra lähde irti ja että takin voisi sitten värjätä vaikka mustaksi. Tahra kuitenkin lähti pesussa enkä ole nähnyt tarvetta värjäämiselle, koska tää on aika kiva sävy.

Tää harmaa on myös vähän sopivampaa kokoa mulle. Ja niin muuten, äskettäin löysin tämän takin myös tiilenpunaisena Buenosta 10 eurolla. Näköjään mää meinaan kerätä kaikki värit itelleni!

Haluaisin myös jostain saada ton mustan vielä isommassa koossa, mielellään L tai XL. Jos joltain löytyy hyväkuntoisena ja käyttämättömäksi jääneenä, ostaisin kohtuuhintaan! Tai toki jos haluaisit vaihtaa M-kokoon niin sekin kävisi vallan mainiosti.

Siru Collection's Rose earrings won from an IG giveaway

Voitin nämä aivan hurmaavat Siru Collectionin Ruusu-korvikset mielettömällä tuurilla Instagram-arvonnasta. Vaikka arvontojen voittaminen onkin superhauskaa niin nämä korvikset ovat olleet yksi ehdoton suosikkivoittoni.

Monki crossbody bag from mom

Tämä on ollut ihan mun lempparipikkulaukku! Tehtiin äidin kans vaihdokit, kun hän himoili itselleen mun hapsulaukkua, jota taas en itse välittänyt käyttää niin sain tämän itselleni toistaiseksi voimassaolevaan lainaan. Vähän siitä on kuoriutunut tekonahkaa läpästä, mutta ei haittaa käyttöä. Tää sopii tosi moneen asuun!

Seppälä striped maxi skirt 2 € - Kirpputori Bueno

Tämä hame löytyi Buenosta avajaispäivänä. Vanhana Seppälä-fanina ja ikuisena raitafanina en voinut vastustaa kivaa kesähametta.

Converse lo-tops 5€ - Kirpputori Tarina

Nää on ehkä yks lempparilöydöistä. Punaiset matalat Converset VITOSELLA, Pesun valikoimasta nämäkin. Sieltä voi tehdä joskus tosi hyviä löytöjä ja samalla tukea Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistystä. Vielä on löytämättä mustat tai punaiset Dr. Martenssit 10-20 eurolla... Se on harvinaista, mutta ei mahdotonta.

En ole tällä yhdistelmällä vielä julkisesti esiintynyt, mutta varmasti ensi keväänä tulee hetki, kun esittelen tätä asua muuallakin kuin näin blogissa. Harvoin mää yhdistän pitkää hametta pitkään takkiin, mutta musta tää yhdistelmä toimii oikein kivasti. Muuten mustaa väriä, mutta vaalea takki ja pirteät popot tekee asusta heti paljon eloisamman.

Löytyykö Sun kaapista kokonaista asua alle 10 eurolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti