lauantai 26. joulukuuta 2020

Kun Stefan hoitaa, niin se on jämpti.

Mulla on nyt joku ihmeen pakkomielle saada tietyt kuvat iskettyä blogiin kaiken kansan nähtäville. Mun piti kesän lopulla tehdä postaus meidän ihanista luksusreffeistä Stefan's Steakhousessa, mutta en kertakaikkiaan saanut aikaiseksi. Kuvat ovat kuitenkin täällä luonnoksissa pyörineet jo monta kuukautta ja jollain konstilla ne on nyt näköjään julkaisuun saatava, niin pöllinpä nyt sitten 4 vuotta vanhasta postauksesta kysymyksiä, joihin vastailen uudestaan.
 
Vastaukset on kirjoitettu lauantaina 19.12. yöllä.

Keijon paita mätsäsi meidän vesipullon kanssa.

Moneltako heräsit tänään? 
Joskus 11 jälkeen varmaan. Heräsin eka matalaan verensokeriin 8.30 aikoihin ja se katkaisi taas ikävästi mun nukkumisen.

Seuraatko jääkiekkoa? 
En oikeestaan ollenkaan.

Pitääkö munkissa olla hillotäyte vai eikö täytettä ollenkaan? 
Saa kyl olla hilloa (mieluiten mansikkaa), mutta mieluiten syön ihan vaan semmosen sokerissa upotetun munkkipullan Pyynikki stylez.

Aperitiivina Aperolia.
 
Milloin kävit viimeksi saunassa ja kauanko yleensä istut saunassa? 
Kävin just tänään (tai siis eilen, nyt on lauantai). Meillä on saunavuoro siis perjantaisin 21-22. Se on ihana, kun ei tartte pelätä seuraavan vuorolaisen tulevan sinne ovelle koputtelemaan ja mulla on vielä ploppaukset kesken eikä tartte niin kiireellä saunoa. Mä istun semmosissa 5-10 minuutin pätkissä ja pari kertaa vuorossa riittää löylyttelyä.

Heitätkö postissa tulevat mainokset heti roskiin vai luetko ne kaikki? 
Meille ei nykyään tule mainoksia, koska ovessa on näpsäkkä "ei mainoksia eikä ilmaisjakelua, kiitos" meiän retrolla tarrakirjoittimella laadittuna.
 
Aiotko lähteä ulkomaille kesällä?
No jos korona kovasti riehuu valtoimenaan, niin en. Jos se taas jollain ihmeellä saadaan maailmanlaajuisesti kuriin, niin Ruotsi olis kyl ehdottomasti ekana tähtäimessä.

Voi merisuolakiteillä best.
 
Mitä aiot tehdä huomenna? 
Herätä myöhään, syyä Keijon tekemää hyvvää jauhelihaperunavuokaa ja kattoo maratonina DisneyPlussattoman kaverimme kans The Mandalorianin 2. kausi kokonaan. Ai ETTÄ tää oli ihan sairaan hyvä kausi JA TOI VIKA JAKSO MITÄ HELEE OIKEESTI!!! Jos joku Star Wars -fani siellä ruudun toisella puolella nyt miettii Disney+:n hankkimista niin kyllä kannattaa tehdä se ihan vaan ton sarjan takia. Et tule pettymään. Ja jos sulla taas on Disney+ ja et ole katsonut Mandaloriania niin sen voin kyl sanoa, että missaat aivan älyttömän paljon.

Mikä soittoääni sinulla on puhelimessasi? 
Stranger Thingsin tunnusmusiikki. Mulla on yleensä puhelin suurimman osan ajasta äänettömällä.

Onko kukaan tuttusi sairastanut syöpää? 
On, mm. isäni, kun hän oli 6-vuotias.
 
Valkosipulietanat leivän kanssa. Poltin kieleni, mutta oli WÖRTTI.
 
Mikä grilliruoka on parasta?
Pekoniin käärityt ja tuorejuustolla täytetyt herkkusienet. Ai jumpe.
 
Biisi, jolle itkit viimeksi? 
Siitä on varmasti aikaa, kun olen viimeksi musiikin takia itkenyt. Ei varmaan oo paha veikkaus, jos sanon Seinabo Seyn Breathe.
 
Mikä biisi soi nyt?
Dan Kye - Focus - SE Edit.

Kuka valmisti viimeksi syömäsi aterian? 
Alla olevassa kuvassa kyräilevä veikkonen.
 
 
Oletko koskaan käynyt Moskovassa?
En.

Sano yksi julkkis, jonka kanssa sulla on yhteiskuva.
Jesse Markin, of course.
 
Muuttaisitko loppuelämäksesi mieluummin Ruotsiin vai Norjaan?
Jos koronaa ei olisi -skenaario: Ruotsiin ehdottomasti. Siellä asuu Keijon perhettä ja se on välillä käynyt haaveissa sillain randomisti. Ruotsin kielen taitoni on tällä hetkellä ihan kökkö, mut kyl se siitä varmasti notkistuisi pakon edessä.
 
Aika hyvät näkymät miehellä. Lihhaisaa lihhoo ja vaimo.
 
Paras keikka, jolla olet ikinä ollut? 
Niitä on ollu aivan liian monta. En kyl koe olleeni ihan sysikakalla keikalla ikinä, paitsi Toton keikka 2016 oli vähän pettymys, koska Joseph Williams ei ollut paikalla riivinrautaäänineen eikä kyseisen kiertueen levyltä soitettu kuin yksi biisi. Koska musta tuntuu pahalta nimetä vain yksi paras, mun top 3 on in chronological order: Graciaksen keikka keväällä 2012, Hurtsin konsertti syksyllä 2013 ja Jessen keikka syksyllä 2019. Näillä keikoilla oli kyllä tunnelmat kohillaan.

Kun menet käymään jonkun luona, jätätkö takkisi yleensä naulakkoon vai laitatko henkariin?
Se tietysti riippuu siitä, että kumpaa vaihtoehtoa siellä on tarjolla.

Mikä on parasta lettujen kanssa?
Kermavaahto/vaniljajäätelö ja suomalaiset mansikat.

Mä voin maistaa noi valkosipulit tossa. Black Angus best.
 
Mikä asia on ärsyttänyt sinua tänään? 
Yks idiootti, joka kovaäänisesti pysäytti (ja samalla säikäytti turhaan) mut ja veljen Koskarissa. Se piti meille ovea auki (tämä sijaitsi siis siellä Hip Hop Housen puoleisissa portaissa) ja tokas yhtäkkiä "appappap, nyt tuli kardinaalivirhe!" Mulla ei sillä hetkellä ollut maskia kasvoilla, koska söin matalaan suklaapatukkaa ja luulin, että hän osoitti huutonsa mulle. Sitten hän alkoikin moittia tarpeettoman ikävästi Matiasta siitä, ettei päästänyt mua ensin ovesta, koska "naiset ensin". Matiaksella taas oli ajatuksena, että menee mahdollisimman nopeasti ovesta ettei miehen tarvitsisi pitää ovea turhan kauan auki meille. Mä sitten sain sanottua, että oon Matiaksen sisko enkä mikään tyttöystävä tai deitti, jos mies sitä meinas, että mut pitäis sen takia ottaa jotenkin huomioon. Silti hän jatkoi ärsyttävää inttämistään, joten mää vaan pyöräytin silmiä, heilautin kättä ja jatkettiin matkaa. Matias on normaalisti mitä kohteliain ihminen ja on tosi huomaavainen aina varsinkin naisia, liikuntarajoitteisia ja iäkkäitä kohtaan. Siksi tämä incidentti ketutti aika huolella, koska Matias ajatteli tekevänsä huomaavaisen teon tälle miehelle, joka niin kohteliaasti meille piti ovea auki, mutta hänen kohteliaisuutensa katosikin aika haipakkaa heti kun hän suunsa avasi.
 
Milloin viimeksi suutelit jotakuta?
Tänään.

Oletko jo käynyt tänä keväänä jäätelökioskilla? 
Nyt on talvi, mutta taisin mää kesällä käydä juu. Tammelantorilla tuli pari kertaa käytyä Eurolohi-syöminkien jälkeen käytyä jäätelöt syömässä.
 
Liisan juustokakkua kesäisellä twistillä.
 
Minkä bändin/artistin biisit saa sinut ärsyyntymään?
Mää oon aika vähän altistunut ärsyttävälle musiikille viime aikoina. Porukoiden autossa soi aina radiossa semmonen joku ihan hirvee biisi ja se tuli tyyliin aina, kun mää satuin olemaan kyydissä. Oon näköjään onnellisesti unohtanut sen, mutta joo. Radiossa soi 99,9 % ajasta kurakakkaa, sori vaan. #factsonly

Oletko koskaan käynyt Espanjassa? 
En, mutta olis aivan ihana käydä. Ensin olis kyä kiva osata edes vähän espanjaa.
 
Minkä väriset silmät vanhemmillasi on?
Vihreät molemmilla. Vihreet silmät on muutenkin kuulemma harvinaisuus, mut meiän perheessä on kaikilla vihreät silmät.
 
Keijon suklaa-fondant a.k.a. suklaaräjähdys.
 
Suomessa ikuinen syksy vai ikuinen kevät? 
Jos se ikuinen syksy on sitä ihanaa elo-syyskuun ruskaa, +10-15 asteen päiviä ja raikkaan vilpoisia iltoja juuri ennen lokakuun sadetta ja pimeyttä, niin joo, ikuinen syksy.

Pitäisikö Australia heivata pois Euroviisuista? 
Ihan sama, en oo viimeseen pariin vuoteen Euroviisuja seurannut ja tänä vuonnahan niitä ei ees tullu koska köwönä.

Käytätkö paljon mekkoja kesäisin? 
Nykyään vähemmän, mutta hellepäivänä mekko on ainoa oikea vaate (with biker shorts, koska omistan nykyään merenneitoreidet).

Pakolliset asukuvat lukkosillalla.
 
Mitä joit viimeksi?
Pepsi Maxii, mitäs muutakaan!
 
Milloin viimeksi kävit hammaslääkärissä? 
Liian kauan aikaa sitten, terveisin hampaat kohta mallia Mauno Ahonen.

Minkä elokuvan katsoit viimeksi? 
Katteltiin Disney+:sta lyhytelokuva Small One. Itkin taas.
 
 
No mut se oli sellane!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti