tiistai 15. joulukuuta 2020

Semmosenmoinen.

"Tässä on nyt ollut vähän kaikkee", sanoi Ems epätoivoisen tyhjällä äänellä tuijottaen eteensä, kun kanssakapinallinen kysyi kesken Star Wars Imperial Assault -kampanjan, että mitä meinaan tehdä ja olimme pahasti häviöllä.


Mä en keksi mitään kirjoitettavaa. Mä en keksi mitään kirjoitettavaa. Mä en keksi mitään kirjoitettavaa. Tiesittekö, että kynttilät on tosi kivoja? (Noni, se toimi.)

Oon huomannut, että joskus mun kirjoittamisblokit johtuu siitä, että mietin aivan liikaa mitä kirjoittaisin ja jätän kirjoittamatta mm. sen pelossa, että ketään ei kiinnosta pätkääkään, että mitä oon viime aikoina tehnyt tai mitä oivalluksia oon tässä pienen pääni sisällä kehitellyt. Tai sitten että ihmisiä kiinnostaa liikaa ja miettii kotonansa, että mitäs se Ems siellä mutisee. Nah well.


Oli muuten yks päivä aivan eripiristävää, kun auringonvalo kajasti niin kovin kauniisti verhojen läpi. Harmi, etten ollut kotoapoistumistuulella tuona päivänä, koska auringonvalo livenä olis varmasti tehnyt poikaa meikäkaamosväsyneelle, mutta kyllä se fiilis välittyi näinkin. Ja pääsin mää sitten onneks toisena aurinkoisena päivänä nauttimaan raittiista ilmasta, hyvistä kakkukahveista ja rennosta kirppiskierroksesta ihanan Jopsun kanssa.

All 2nd hand. Vaatteet Buenosta (yht. 8€)
ja levyt Sammakka-Popista (yht. 8€).

Koronan leviäminen kiihtyy jälleen kerran ja rajoituksia kehitetään lisää. Viimeisimpänä rajoitti esimerkiksi lempparikirppikseni Bueno, joka menee tän viikon torstaista eteenpäin loppuvuodeksi kiinni ja he jäävät miettimään, että mitä muita vaihtoehtoja voisi olla kirppistoimintaa ajatellen (esim. IG-kirppis). Mää just tossa ratsasin omat kirppiskamani ja harkitsin varaavani rekkiä sieltä tammikuun alussa, mutta enpäs varaakaan vielä. Se on muutenkin paljon parempi näin, että yritykset itse miettivät näin vastuullisesti eivätkä odota viimeiseen mahdolliseen hetkeen, että on ihan pakko laittaa hetkeksi oma yritys kiinni estääkseen koronan leviämistä.
 
EDIT 14.12.: Voi kuulkaa! Bueno pistää pärähytti semmosen tarjouksen, jota en millään pystynyt skippaamaan ja niin on, että keskiviikkona 16.12. alkaa mulla myyntijakso, joka sitten loppuukin vasta tammikuun alussa välissä olevan tauon takia.
 
Jos haluat siis pikaisille kirppisostoksille ja kurkkaamaan ehkä mahdollisesti myös mun rekkiä (kokoja löytyy XS-XXL ja suurin osa hinnoista alle 10€ lukuunottamatta muutamaa merkkituotetta) niin vielä ehdit huomenna keskiviikkona!

Thriller LP 10€, BOTDF 3€ ja HIStory 5€.

Mää oon hirveesti innostunut taas levyjen ostamisesta, sekä cd-levyjen että vinyylien. Kävin ekaa kertaa Sammakka-Popissa kattomassa käytettyjen levyjen tarjontaa ja sieltähän löyty semmosta Maikkelia, jota en oo aiemmin saanut aikaiseksi itselleni hankkia. Kotonahan meillä on tietty tyyliin kaikki MJ:n levyt, mutta omaksi en tietenkään niitä silloin aikoinaan saanut. Tuli niin erinostalginen fiilis, kun yhdessä veikan kanssa näiden vuosien jälkeen taas selailtiin ja fiilisteltiin edullista tarjontaa.

Sammakka-Pop oli täynnä hauskan sarkastisia tai kuten he itse sanoivat "passiivis-aggressiivisia lappusia". Maskikehotus ei sekään pettänyt odotuksia.

Bongasin myös Silinteri-kirppikseltä Dirty Diana -vinyylisinglen NELJÄLLÄ JA PUOLELLA EUROLLA. Se oli niinku (tähän räjähdysemoji). Samasta pöydästä löytyi myös 1,50 eurolla MJ:n ja Paul McCartneyn Say Say Say -vinyylisingle. Sanoisin, että nää on aika rareja löytöjä. Näistä en luovu ikinä!


Mitäs muuta. Meille jäi yksi ylimääräinen huone kämppään ja alettiin heti sisustaa ja modifioida sitä kodikkaaksi vierashuoneeksi / nörttihenkiseksi peliluolaksi. Sen tiimoilta mies keksi hioa ja maalata meidän vanhan pöytäryhmän. Yritän muistaa laittaa myöhemmin kuvia valmiista huoneesta ja yksityiskohdista.
 
Meillä on myös vanhaa Nintendo 8-bittiä varten kuvaputkitelkkari. joka meiän omakotitaloaikoina asusti takassa. Sille tarvitsimme siis tv-tason ja Keijo löysikin Torista sopivan yksilön. Keksimme tuunata tv-tasosta Super Mario -henkisen. Siitäkin kuvaa myöhemmin...

Tämä kaikki tuunailu ja maalailu oli mahdollista taloyhtiössämme sijaitsevan Nikkariwerstaan ansiosta. Siellä oli hitsin mukavaa maalailla ja blästätä bluetooth-kajarista lempparirytmejä. Siellä oli myös ylläolevan kuvan kyltti joistain taannoisista pihapiirin pirskeistä varmastikin. Mäkin haluan koira-ajelulle! Tossa kyl lukee 2 € / lapsi, mutta mää oonkin tämmönen aikuislapsi.


Olen joutunut huomaamaan, että en voi ottaa enää auringonlaskujen näkymistä itsestäänselvyytenä näin kaupunkioloissa. Toki se johtunee myös siitä, että sattuneista syistä oon nyt viettänyt auringonlaskun ajat joko töissä tai sisällä kotona. Mutta sitten kun niitä näkee on Ems puhelimen kamera ojossa yhtä varmasti kuin koronavirus on nappaamassa maskittoman ihmisen nenäkarvaan kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti