maanantai 1. lokakuuta 2018

Syyskuu.


Syyskuussa oli viikon edestä hääpäivän viettoa kylpylässä, lautapelejä, hyvää ruokaa, ylilutusia kissoja ja tanssia pitkästä aikaa. Koimme myös viimeisen kesäviikon sekä yli 10 lämpötila-asteen tippumisen.


1.9. Sherlock Cluedon korkkaus. Selvitimme kuka murhasi Jim Moriartyn ja missä ja millä aseella. Hirrrveen jänskättävää!


2. - 7.9. Yyterissä miehen kanssa viettämässä tulevaa hääpäivää ja nollaamassa stressaantuneita mieliämme. Täyshoidossa 6 päivää, lihaskuntotestissä selvittämässä kuinka huonossa kunnossa ollaan (ja ei muuten oltu! Kiva näin päin kerrankin), iltakävelylenkkiä 5 km, merenrannalla kävelyä 4 km, joista puolet meressä (kyllä) ja uimista meressä! Oli kyl ihan parasta ja säätkin suosi koko loman ajan. Koko ajan 20 c molemmin puolin ja ykskin päivä oli melkein 25 astetta! SYYSKUUSSA!


Virkistysloman jälkeen teki mieli vähän roskaruokaa ja oli kyllä worth it. Söin meinaan parhaan jäätelöannoksen koko maailmassa. Kaksi mun lemppari Mäkkäri-annosta samassa, Daim McFlurry ja kinuskisundae... Täydellisyyttä.


Muistipelinaiselle 6-vuotiaalta Aapelilta. Niin liikkis!


Sain uudelta ystävältäni ihan ylikauniin huivin. Спасибо за этот прекрасный шарф, Христина!


Kissakuumevaroitus! Kävin moikkaamassa äidin kaverin poitsuja Umea ja Liitua ja hyvänen AIKA, kun ne on jo isoja! Viimeks näin ne viime syksynä ihan pentuina. Btw, mun on pitänyt tehdä postaus Umen ja Liitun pentukuvien ympärille, mutta en oo vaan millään saanut aikaiseksi (plus mulla on niitä luonnoksia muutenkin about miljoona). Keksikää mulle aihe kissakuvien kaveriksi, pretty please?


Romantillinen hääpäiväillallinen. Ja verensokerikin kohillaan! Perfection.


Tuplasateenkaaren näkeminen oli erinättiä!


Meiän etupihalla ovat lehdet saaneet todella kauniin syyspunan.


Auringonlaskut sateen jälkeen tulee aina olemaan mun lempparein asia maailmassa. #nofilterneeded


Me with my girl J and Hip Hop House in the place to be. Thanks Didi for the funnest class ever!


Lovely autumn vibes with my beautiful shoes. Nää oli kyllä niin löytö! Malli, hinta, kuosi, väri, istuvuus SEKÄ MUKAVUUS ihan kohillaan. Todella tärkeää myös diabeteksen kannalta.


Voiko ruusua ja lehtiä olla liikaa yhdessä asussa?


Apua, siis nyt on jo lokakuu. Hyvänen aika. Niin superkliseinen kyssäri, mutta miksi aika menee nopeasti? Äääää.

Syyskuu meni kyllä meleko rennoissa meiningeissä. Kuten kirjoitin viime postauksessakin, tajusin että syksyn ja pimeyden tulo ei huolestuta yhtään. Vähitellen alkanut tanssin paluu mun elämään, ihanat ruusukengät, syysvaatteet ja kynttilät auttaa huomattavasti syksyn vastaanottamisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti