lauantai 20. lokakuuta 2018

Musical frissons: Music that treats me so right.

Blood. Will Shoot. Treat.


The Megaphone Statesta tuttu Jesse Markin on tarjonnut tänä vuonna kolmen soolobiisin verran puhdasta mahtavuutta. Viimeksi 2012 musiikkia julkaissut Jesse yllätti ainakin meikäfaninaisen, kun yhtäkkiä tipahti indie-viboja huokuva kahden biisin single, Blood/Will Shoot. Muutaman kuukauden päästä tästä eli viime viikolla Jesse julkaisi uuden singlen Treat.



Ja oi kyllä, on meinaan D A  B O M B, koska mulla lähtee välittömästi koko kroppa tanssimaan! (Pls Didi, ota Treat johonkin sun koreografiaan biisiks, tuun aivan heti reenaamaan ♥♥♥♥♥)

Ihan ihan IHAN aluksi mulla oli hieman sulattelemista Ekow'n a.k.a. E. Thelon n.k.a. (now known as) Jessen uudessa tyylissä. Piti kuunnella ensin muutamaan kertaan Blood ja Will Shoot vuorottain vuoronperään. Ja sittenhän mää kuuntelin. Aika monta kertaa peräkkäin. Varmaan miljoona, koska tää on parasta indie R&B-musiikkia maailmassa. Kyllä, uskallan sanoa näin. Mää en yleensä halua tituleerata mitään parhaaksi missään, koska aina voi löytyä parempi jostain (typical INFJ thinking), mutta nyt pistän niin sanotusti jalkani maahan ja sanon, että PARASTA.

Ja kuten tekstistä näkyy, niin Treat upposi välittömästi ensitahdeista lähtien. Ikuinen tanssijan sieluni rakastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti