maanantai 26. tammikuuta 2015

It's a nice day for a purple wedding - The wedding venue, surroundings, decorations and the food.

 HÄÄJUHLAPAIKKA: Tunkelon Isotalo

Paras mahdollinen paikka häille, suosittelen lämpimästi.










KORISTELUT

Mikä muu väri muka? Jos nää eivät olisi olleet violetit häät, niin se olisi ollut pyhäinhäväistys violettia ja mua kohtaan.





Pikkupöytä pikkuväelle. Niin söpö!
Esikatselua ruoasta...
... ja kakusta.
Karkkibuffet.
Kaunis pianohuone.

Ja mahdollisuus yöpyä!
PÄÄRUOKA

Kylmäsavulohta.
Pasta-kanasalaattia.

Jostain syystä me odotettiin tätä osaa ruoasta tai no salaatista eniten. Marinoituja valkosipulinkynsiä, fetaa ja vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja. NAM.


Mureinta porsaan sisäfilettä, jota oon ikinä syönyt. My goodness.

Ruusukaalipaistosta ja erilaisia juustoja.
Ranskalaista papusalaattia.
Tässä ei ollut edes kaikki, mutta ne tärkeimmät! Meillä oli aivan ihana ja maukas menu, että ihan harmittaa, kun ei tajuttu ennen hääpäivää, että se päivähän menee jännityksessä ja rakkausblurrissa eikä nälästä oo tietookaan. Ja parasta oli, että muistin pitää verensokereista huolta, eivätkä ne käyneet kertaakaan taivaissa eikä pohjamudissa.

Puolukkaporebooli.

KAKKU

Tarjolla oli mansikkakermakakkua, jossa puutarhamustikoita päällä koristeena sekä suklaakakkua. Kumpikin aivan ihania.





Monenlaisia keksejä oli myös.



ILTAPALA

Monenmoisia eri juustoja ja viinirypäleitä.

Perunasalaattia.

And last but NOT least...

KARKKIBUFFET


KUVAT: Mikko K., Saila & Suski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti