tiistai 14. heinäkuuta 2020

Onnea on...


... aamupäivän rantahengailut ystäväni kanssa mansikoita mussuttaessa ja pilvetöntä taivasta ihaillessa.⁣ Syvällisiä keskusteluja ja pohdintoja erilaisuudesta.

... kyläpuodit pienillä paikkakunnilla. Ne on aina yhtä symppiksiä ja ainutlaatuisia. Aina kun ollaan mökillä tai roadtripillä, haluan poiketa edes yhteen pikkupuotiin vaikka ostaisin sieltä vain juoman tai jäätelön. Niissä on omanlaisensa tunnelma ja mitä vanhempi rakennus, sen parempi.

... seesteinen auringonlasku peilityynen järven yllä.

... Wonder Woman -bikinit, jotka löytyivät kirppikseltä täysin käyttämättöminä hintalappuineen päivineen. Jos niissä ei tule voimakas olo, niin sitten ei missään.⁣ Voin ihan kuulla päässäni joka kerta Wonder Woman -tunnarin, kun nousen vedestä ne bikinit päällä.

... kun vihdoin löytää täydellisen paikan auringonlaskukuvien ottoon omasta kerrostalosta. Ykköskerroksesta käsin ei kovin kummoisia kuvia saa, varsinkin kun on muita kerrostaloja tiellä. Jos mulla jotain on ollut ikävä vanhasta kodista niin sitä pihaa ja kuinka hyviä auringonlaskukuvia siellä sai ikuistettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti