keskiviikko 8. toukokuuta 2019

5 vuotta kihloissa.

12.4.2019


5 vuotta sitten teimme toisillemme lupauksen. Lupauksen avioliitosta. Juhlimme tätä leppoisissa merkeissä kauniin keväisenä päivänä Tampereella, samoissa maisemissa kuin silloinkin.


Matkalla bussille ihailin melankolisen kauniita maisemia.

lewk of the day

love me some monki realness

Miestä odotellessa näin Ratinakeskuksen ja mää voin vaikka vannoa, että kuulin Monkin kyltin kutsuvan mua luokseen. Oli siis pakko poiketa ihailemassa ja hypistelemässä Monkin vaatetuksia. Esim. nuo värikkäät kukkapäntsit on aivan ihanat.

Oon tämän todennutkin, mutta Monki on kyllä yksi mun lempparikaupoista. Siellä yhdistyy mun estetiikka: simppeliä mustaa ja valkoista sekä värikästä ja luovaa hulluttelua. Tosin en ole väreillä hirveesti hullutellut viime aikoina, mutta nautin suuresti väreistä. Viime kesä oli ihana poikkeus, mutta on ollut niin monta huonoa kesää, etteivät ne ole ansainneet mun värikästä pukeutumista.

our unplanned dinner spot

Meillä ei ollut harmainta käryä mihin mennä syömään. Kun menimme kihloihin kävimme Stefan's Steakhousessa, joka on tällä hetkellä aikastalailla ehdoton ei meidän budjetille, joten sinne ei valitettavasti voitu mennä. Joku päivä vielä...

Kohdattiin Keijon kanssa Monkissa ja kun Ratinassa oltiin valmiiksi niin päädyttiin menemään Sandroon, koska serkkuni on siellä töissä ja oltaisiin haluttu nähdä häntäkin samalla. Ei oltu koskaan aiemmin siellä käyty, joten olisi uusi kokemus. Harmi kyllä serkku ei ollut työvuorossa, mutta jäimme silti Sandroon syömään. Ja onneksi jäimme, koska ruoka tuolla oli aivan ihanaa! Se makujen maailma oli jotain mieletöntä.

i ♥ sandro. the flavours, the atmosphere, the service. 10/10 would recommend!

Tuona kertana listalla oli mm. marokkolaista, kreikkalaista ja libanonilaista ruokakulttuuria. Mä söin vuohenjuustoburgerin ja Keijo söi halloumisalaatin ja paahdettuja parsakaaleja, jotka oli ehkä parasta mitä mää tiedän. Sandro oli 100/10, suosittelen lämpimästi!


Näkymät mun paikalta eivät olleet yhtään pahat nekään. ♥


Tammerkosken fiilistelyä. Olen aina tykännyt tuosta H. Liljeroos Oy -kyltistä. Se huokuu 1800-luvun estetiikkaa.

i love this guy 3000 ♥

Paras mies koko maailmassa.

also loving my man for being patient and taking all these ootd's of me

Minulla on ristiriitaiset fiilikset graffiteja kohtaan: en voi sietää kaikkia niitä turhia tägejä, joita pitää laittaa uusiinkin rakennuksiin ihan vaan ei mistään syystä (kuten esim. alla), mutta tykkään aika paljon tuollaisista kokonaisista seinistä, joihin on maalattu taitavasti erilaisia kuvioita ja kuvia. Tykkään Pikachusta, joka kurkkii Nokia 3310:n yläpuolella ja tuosta sinivalkoisesta koirahahmosta.

feeling my lewk today

Tykkäsin kyllä tämän päivän lookista, vaikka itse sanonkin. Oli muuten kevään viimeisiä kertoja nuo ihnut ruusumaiharit jalassa ja ruusupaikattu coatigan päällä.

kehräsaari is the little old town of tampere. such aesthetics.

Kehräsaari on niin kuvauksellinen paikka. Rakastan. Päässäni alkaa aina raksuttaa villejä ideoita erilaisista photoshooteista, joita haluaisin kuollakseni päästä toteuttamaan, mutta kysymys kuuluu, että milloin?

light at the end of the tunnel

Jos olisin pro valokuvaaja ja nimeäisin kuvani, tämän nimi olisi "Valoa tunnelin päässä". Keijo tuo aina valoa synkimpiinkin ajatuksiini ja ajanjaksoihini.

some graffiti art of kehräsaari

Mielenkiintoisia graffiteerauksia tässäkin. Joku on antanut palaa ja vuodattanut mielikuvitustaan tälle seinälle. Wow.

"are u coming or not?"

Tältä näyttää mies, joka joutuu pysähtelemään viiden minuutin välein odottamaan vaimoaan, joka jää koko ajan jälkeen valokuvaamaan kaikkea mahdollista.


such a beautiful day

Tämä oli niin kaunis, vaikkakin tuulinen päivä. Juuri samanlainen sää oli myös viisi vuotta sitten.


To infinity and beyond! I love you. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti