keskiviikko 1. elokuuta 2018

Heinäkuu.


Heinäkuu oli täynnä kaikkea ihanaa. Ystäviä, live-musiikkia, hellettä. Ennen kaikkea sain tuntea pitkästä aikaa sen, miltä täydellinen stressittömyys ja sisäinen rauha tuntuu. Miten sen saisi kestämään pidempään?

First week's vibes.

Stripes and light makeup was THE THANG.
Raidat ja kevyt meikki oli kovassa huudossa tänä kesänä. Kevyt meikki myös sen vuoksi, koska hiki valutti aikalailla kaiken ylimääräisen pois.

Tosin TOSIN! Sellainen aikas ihnu juttu tuli vahingossa huomattua, että mah homeboys at Oriflame & Lumene piti mun meikin A okay vaikka hyppelin pokkana järviveteen! Ajattelin hypätessäni, että iha sma jos menee naama pilalle, mutta ei. Ei menny vedessä kulmat ja meikkipohja kuulkaa mikskään! Kulmat vähän alko rakoilla yks kerta, mut taisin harrastaa ekstrapaljon hyppimistä, koska oli muutama muukin mun kans mukana rannalla mua yllyttämässä.

Suosittelen siis seuraavia meikkejä enemmän ja vähemmän rajuun rantahubailuun:

- Kosteusvoide: Pure Skin Mattifying Lotion (sisältää salisyylihappoa ja granaattiomenauutetta)
- Primer: Oriflamen The ONE Pore Minimising
- Meikkivoide: Oriflamen The ONE Everlasting Extreme SK 30 (mulla sävynä Vanilla)
- Kulmat: Lumene Nordic Chic (mulla sävynä musta)
- Final Finish: L'Oréal Infallible Fixing Mist 

TÄRKEÄÄ: ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA KOSKE KASVOJASI UINNIN AIKANA. On suuri todennäköisyys, että meikki menee pilalle. Anna naaman olla kotio asti, jos vain suinkin mahdollista.

Jos haluat näyttää tosi chiciltä myös rannalla, niin Nyxin huulipuna ei meinaa lähteä sitten millään (paitsi Oriflamen Micellar-vedellä). Ja ripsarina tiätysti vedenkestävää! (word to the wise: kantsii muistaa ostaa myös se vedenkestävään meikkiin sopiva poistoaine, muuten lähtee ripsarin mukana ripsiäkin)


Kun joudut pitämään villasukkia keskellä kesää. Tuolloin tais olla 16 astetta ulkona, mutta minulla oli varpaat kovasti jäässä. Parin päivän päästä tuosta olivat viileät säät muisto vain...


Kun rakas ystävä pitää huolen, että et kärsi mansikkavajeesta. Kiitos Paija. 

Ant-Man.


Varmaan ekaa kertaa ikinä mulla ei ollut mitään odotuksia tätä elokuvaa kohtaan. Infinity Warilla on ehkä mahdollisesti jotain tekemistä asian kanssa... Kuten eka Ant-Man, tämäkin oli todella hasu ja eksentrinen leffa, mutta sisälsi myös surullisia, sydäntäsärkeviä teemoja. Also 6/5 3D kokemus, suosittelen! It's totally worth it.

Ja et sitten luulekaan poistuvasi teatterista ennen kuin näet molemmat post credit-kohtaukset. Ellei sulla oo räjähdysherkkää pissahätää en hyväksy mitenkään moista käytöstä.

PS. Se tunne kun sun nimi ja naama näkyy on the big screen. 


Asu oli aika 5/5 myös. Takki oli liikaa, koska kuumuus alkoi tuosta päivästä. Lähtiessä oli suht viileä ja tais jopa olla sadetta.


Tämä oli mun tyyli viime vuonna Spidermanin aikoihin, miinus henkselit. Ne sopiikin tähän asuun oikeen loistavasti.

#healthylife.


Yhdessä vaiheessa mulla oli kova kanafetasalaattibuumi. Se on vaan niin hyvää, mutta kyllästyin siihenkin. Mää en vaan tykkää syödä montaa päivää putkeen samaa ruokaa. Nyt kun taas katon tätä kuvaa, niin alkoi tehdä mieli tota. Voin jo maistaa suussani broilerin, leipäjuuston, fetan ja tomaattichilikastikkeen harmonian.

Diabetes sucks.


Mun diabetes käyttäytyi todella huonosti heinäkuussa. Viikkoja putkeen yömatalia ja sen jälkeen tosi väsyneitä päiviä. Hikoilun ja uimisen takia ennen aikojaan irtoavia Librejä ja kivikaudelle palaamista. Sen verra spoilaan myös elokuuta, että tässä kuussa mulla on ollu paljon vuoristorataa ja korkeita verensokereita. Katotaan niin hbA1C on noussut vanhoihin lukemiin seuraavalla lääkärikäynnillä.

Good face day.


Tämä oli harvinainen eventti ja siitä on todisteena yli sallittu määrä selfieitä puhelimessa. Kerran ku puhuttiin selfieistä noin niinkun yleisesti veljen kanssa yks päivä niin näytin esimerkkinä, että paljonko mulla on kuvia yhden session jäljiltä, johon veikka totes, että "ilmankos sulla on puhelimen muisti aina täynnä". THAT WASN'T THE POINT, but yeah.

Striped pants.


The most comfortable AND STYLISH AS FRASIER pants in the face of the earth. Also sneak peek Pori Jazzeihin.

I WANT MORE LOOSE FIT PANTS AND CULOTTES.

Summer cottage.


Kurkistus naapurin laiturille, jossa asusti hyvinsyönyt lokinpoikanen. Se uikutti reppana siellä vanhempiaan, jotka vastas sille lentäessä ohi ja lähti hakemaan lisää ruokaa.


Grilliruoka oli parasta ja sitä oli riittävästi.


Taivas tarjosi stress reliefiä elävän taideteoksen muodossa. Perfectly balanced.


Kauniit värit pysyivät taivaalla pitkälle yöhön asti.


Seuraava päivä. Pääsin pitkästä aikaa soutuvenheellä Kiinaan!


Ampparit ja paarmat kiusivat vähäsen, mutta oli aikas muikee kokemus. Viimeks 7 vuotta sitten ollu soutuveneessä. 


Lumpeenkukkia!


Tuona mökkiviikonloppuna tapahtui talviturkin kastaminen, hyvässä seurassa nauramista, ukkosen jänskäämistä, jalkapallon pronssiottelun katselua ja kesän fiilistelyä.

Beautiful flowers.


Kun ystävä ottaa huomioon nykyisen lempivärisi ja kodin sisustuksen värin. Kiitos N. 

Evening swim.


Auringonlaskun aikaan lähdimme iltauinnille miekkosen kanssa.


Siis tää kesä on ollut ihan paras. Vesi oli heinäkuun puolessavälissä niiiiiin ihanaa ja sinne pulahti ilman enimpiä kiljumisia.

Pakollinen jalkakuva.
Dinosaurs!


Saimme vihdoin aikaiseksi mennä kahtelemmaa dinoja Suskin ja Laten kanssa ja sitä ennen kävimme Bella Romassa syömässä aivan ihanaa pizzaa ja bataattiranskalaisia.

Sunrise.


Keijon eka lomapäivä ja paras idea ikinä: lähdimme uimaan auringonnousun aikaan. Upea kokemus. Saipa Keijo myös otettua musta kansikuvan blogiin. Worth it.


Summer aesthetics of 2018.


Pori Jazz-asun lisäksi tää oli varmaan mun lempparein kesälookki. Punaista, raitaa, edgy kangaskassi ja pyöreät arskat unohtamatta tuunattua Libreä! #type1diabetesstylez

Mallards.


Veljen kanssa menimme kohtaamaan äidin, isän, tädin ja serkut rannalla. Vesi oli ihan hyytävän kylmää, paljon kylmempää kuin kotopuolessa. No mutta, tää on osa Näsijärveä.


Tesco did it again.


25 vuotta siinä meni, kun sain maistaa sipulirenkaita ja mozzarellatikkuja. Oli just sellaista kuin olin kuvitellutkin, ellei jopa parempaa.

I love one (1) awesome weekend.

20.7.


Pori Jazz 2018. Timantinkovia esiintyjiä nimiltään Tower of Power, Aloe Blacc ja GoGo Penguin, ja uusi tuttavuus nimeltään Jordan Rakei. Upeaa soulia, mahtipontista funkkia, puhallinsessioita, pianotaiturointia, sielukkaita miesääniä, tanssijalkavipatusta ja onnellisuudentunteita.

Pakko kuitenkin rehellisesti sanoa, että viime vuoden Jazzit oli hieman paremmat. Siellä oli paljon enemmän artisteja, joista kiinnostuin ja kuuntelen edelleenkin tai kuuntelin jo ennen Jazzeja. Oli täydellinen festarikeli. Sain full HD festarikokemuksen pakussa nukkumisineen, Shellin vessoineen ja maauimaloineen. Okei oltiin myös kahtena päivänä viime vuonna, joten festarikokemus oli siksikin täydempi.


Ehkä paras yllättävin asia oli tämä, nimittäin pÄÄSIN LEHTEEN. Satakunnan Kansan toimittaja lähestyi minua kun saavuimme Jazzeille ja kysyi saisiko ottaa kuvan musta ja pyytää pientä kuvausta ja taustatarinaa asulle. Ja minua kuvasi vieläpä ihana Tyyliä Metsästämässä -bloggaaja Veera Korhonen! "Beeest daaay eeeveeeer!"

21.7.


Jazzien jälkeinen ihmiskrapula ja Nilen kebab. Paras kombo ikinä.


Ja kombo auttoi, koska jaksettiin lähteä kuuntelemaan Lady Nanaa Paappaan eli viikonlopun musiikkiteema jatkui vielä hetken! Ja hei, teknisesti Lady Nana and The Band oli osa Tammerfestejä, so nailed it.


Törmäsin myös upeaan Uhanan Sport-malliin just oman kuvansa edessä! Meleko sattuma, eikö?

Chilling in a hot tub.


Nonchalantisti kuvaa itestä ja samalla isännästä ja yhdestä arvovieraastamme.


Sanonta "Nomen est omen" pitää tämän firman kohdalla paikkaansa. Ems guarantee®!

© S. R.

Pulju is open!


Paljuillassa muun muassa paljon lihhoo kalloo munnoo, Nutella-kakkua, paljon Pepee, frisbeegolffia ja vessaan pääsi vain arvolliset.


Lisäksi tietysti naurua, rentoa meininkiä, parasta musiikkia ja jopa hieman syvällistä keskustelua.


Nostalgia oli vahvana musiikkipuolella.


DJ Melonology hard at work!


Frisbeegolf veti väkee. Saatiin kori lainaan naapureilta ja se kannatti!





Paljuilu ja tunnelmointi jatkui pitkälle keskiyön jälkeen. Kiitos kaikille osallisille! 

Black Panther.


Heti paljuilun jälkeen oli Black Pantheria serkkujen kanssa. Tämä oli myös harvinainen päivä, koska saimme pitkästä pitkästä PITKÄSTÄ aikaa KAIKKI serkut saman katon alle! Ja olin aivan ekstaasissa, koska tiedän tasan tarkkaan miten ilta menee: lots. of. LAUGHTER. Siis ihan mahtava ilta, hyvää ruokaa (+ Nallun juustomakkarat ja muusi) and not to mention yks parhaimmista Marvel-leffoista. PARASTA/5.

Yksi miinus tässä kuitenkin oli. Meitä oli 8 ihmistä 36,5 neliön kämpässä yli 30 asteella. Soya oli erittäin läsnä. Keksittiin illan kruunaava kuningasidea:


Menimme yöuinnille Mältinrantaan. Siellä on vesi siis aina virkistävän kylmää, oli kuinka hellekesä tahansa, sillä se sijaitsee aivan Näsijärven tuntumassa ja Tammerkoski pyörittää vettä, joten vesi ei varmastikaan ehdi seisoa päiviä pitkiä ja lämmittyä.



Nevertheless, tämä oli taianomainen kokemus. Kunhan uskaltauduin (viimeisenä) veteen, kaikki soya, hiki ja kuumuus haihtui vartalosta. Vastarannan valaistus ja kanssaihmisten bluetooth-kaiuttimesta soiva rauhallinen musiikki asetti moodin kohdilleen. Ja mikä parasta - oli niin paljon helpompaa mennä nukkumaan kokonaisvaltaisen virkistäytymisen jälkeen.


Dynamic Duo watching Solo.

Viimeinen päivä heinäkuuta meni Solon parissa. Monet ovat arvostelleet leffaa rahanlypsämisen ja taas ties minkä vuoksi, mutta mää viihdyin kovasti. Alden Ehrenreich really captured the essence of Han, Donald Glover killed it as Lando Calrissian and Chewbacca was just his adorable self. Voin suositella!

Meille tuli niin kiire, etten ehtinyt napata perinteikästä kuvaa lipusta ja julisteesta/leffa-aikataulusta. Täs kuitenkin me jätskillä.


Makuina Kouvolan Lakritsi ja Nutella-pannukakku.


And man I tell ya: BEST. ICE CREAM. EVER.

Caught another morning sun again.
Heinäkuu oli aikasmoisen mahtava kuukausi. Kolme erinomaista elokuvaa, mahtavaa mökkeilyä pitkästä pitkästä aikaa, loistavaa livemusiikkia, piristävää paljuttelua, yllin kyllin ystäviä, hikisiä hellelukemia, runsaasti ruokaa, järjettömästi jätskiä, mahdottomasti mansikoita ja unohtumatonta uimista aikaisin aamulla, illalla ja yöllä.

The very definition of my kind of summer.

4 kommenttia:

  1. Sun heinäkuu kuulostaa todella ihanalta! :) Itse tein heinäkuussa todella paljon töitä, mutta onneksi hommat oli kivoja ja välillä oli vapaatakin ja pääsi uimaan ja mökille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kyllä. Uiminen ja mökki on parasta kesässä! <3 Ja hyvä, että oli kivoja työhommia :>

      Poista
  2. Jeeeeeee dinot ja palju pääsi postaukseen :) Oli kyä paras paljuilta ikinä;)

    VastaaPoista