lauantai 2. kesäkuuta 2018

Lookbook 2017: Tukka ja naama.

43+1 lookkia. Yli 40 kuvaa. Tämä on ennätys.

Mää en tainnut julkaista yhden yhtä asupostausta koko viime vuonna (paitsi sen tunnelukkotestin). Se jäi aikastalailla harmittamaan meikäläistä, joten keksin monta kuukautta sitten vallan mahtavan idean korvatakseni koko viime vuoden edestä puuttuvat asupostaukset: laitanpas ne yhteen pötköön kaikki! Siis ihan kaikki. Asut ja naamakuvat.

Mutta sitten tajusin, että oon tainnut uppailla niitä aina välillä suosikkipostauksien yhteyteen ja muihin semmossiin.

NAH WELL.

Ensimmäisenä vuorossa naamakuvat eli selfiet elikkä selehviet elikkästensäs itsarit. Käyttämiäni meikkejä en muista enää millään, mutta se ei kai haittaa teittiä.

#1. Turvavärit


Mun 2017 talvi sisälsi paljon mustaa, harmaata ja valkoista. Iskä bongas mulle töistä harmaan talvitakin ja itse bongasin ton aiiiivan ihanan pitkän paksun Piecesin kaulahuivin UFFista. Tykkään kovasti myös mun meikistä tässä. Onnistunut huultenrajaus ja ihan ok kulmat, puhumattakaan simmurajauksista. Oon onnistunut saamaan tästä omakuvasta tosi raikkaan, kiitos talvisen valotuksen.

#2. Klassista mustaa ja valkoista


Mustat rajaukset ja punainen puna - aika basic kamaa, mutta se on se klassisin minälookki. Plus suorat hiukset, yasss.

Tässä kuvassa ei nyt sitte näy se, mutta tykkäsin pitää ko. korviksia silleesti, että toinen oli valkoinen ja toinen musta. Ostin aikoinaan töistä nää tälläset näin mustina ja sit myöhemmin keksin ku huomasin samat valkoisina, että voisinpas leikitellä tälleesti näillä. Tää kaulakoru oli myöskin ihan mun lemppari, mutta kun huomasin etten oikein käytäkään sitä enää niin annoin sen äidille, kun ensin oli ihan vaan lainaamassa sitä. Jaaaa mustavalkoinen paitamekkojuttunen on edelleen jebab.

#3. Prog metal chic


Tämä oli minun lookki Dream Theaterin keikalle. Tummat rajaukset (ok my signature makeup, but whatevs) ja tumminta huulipunaa mitä multa löytyy. Parasta on kun vahingossa saan tommosen pienen smoky efektin kajalilla. En osaa tehdä sitä tarkoituksella, koska mää en oo kovin taitava meikkaaja muutenkaan. Siis osaan mää perusasiat joo, mut en osaa esim. tehdä mitään hienoja luomivärimeikkejä, Instagram-kulmia, luoda varjostuksia enkä laittaa poskipunaa. Kulmat, silmät ja huulet riittää miulle. Opin äskettäin käyttämään primeria ja setting sprayta.

Kulmista puheen ollen en oikein tykkää kulmistani tässä meikissä, but nah well.


Tukan mää suoristin ja osan kietaisin puolinutturalle. Se on mun mielestä jotenkin rock-kampaus, ainakin mulla. Ja halusin jättää jotain moshattavaa. ;) Okei, Dream Theater ei soita kovin moshattavaa musiikkia, nimim. koittakaa ees heiluttaa tai taputtaa käsiä 9/4 tahdissa, joka vaihtuu 19/18:een.


Meikin täytyi olla onnistunut, kun normaalisti meikeistä piittaamaton veljeni, joka tykkää vähän kevyemmästä meikistä naisilla (kuulemma), sanoi että hyvä valinta laittaa tummaa huulipunaa. Aww yiss.

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#4. Winter wonderland wedding guest



Tämä oli päivä, jolloin matkasimme häihin. Keijo on sulhasen kaveri ja myöskin toimi häälaulajana.


Suoratukkaisille juhlakampaus on kihara, mulle se on suoristettu tukka, koska siihen menee tasan yhtä paljon aikaa mulla kuin suoran hiuksen kihartamiseen. Asukuvaa en tältä päivältä saanut, mutta nassu oli aika kivassa kuosissa. Iho on heleä, hyvät kulmat, lempparipunaa ja silmämeikki on point. Ja hauskaa kyllä, mut tuntuu että usein just häissä mun naama pysyy koko päivän aikalailla hyvänä. Muuten niin sit ei. Aina se räjähtää tai lössähtää. Meh.

#aesthetics
Nämä tämän kaliiberin juhlallisuudet ja muut mielestäni tärkeät tilaisuudet vaativat kynsilakkaa. Noin yleensä inhoan laittaa kynsiäni, koska mää en osaa ja kädet tärisee, ja sillä sekunnilla kun kynnet on tehty, niin mun tietysti tarvii tehdä jotain ja ne menee rutulle. Mutta kuten taannoisessa Black Panther-fiilistelyssä totesin: ainoat tilaisuudet, jolloin mää jaksan lakata kynnet, kun oon menossa häihin tai katsomaan Marvel-leffaa.


Ja timangit korvissa tietysti! Ja niistä puheen ollen...

#5. Uhanalaisia pisaroita, timantteja ja kukkia

#kukassesielläkurkkii? #eyelinerONFLEEK

#katoäitiilmanhuulipunaa #mitämunripsilletapahtuu #näyttäätosipitkiltä #jaihonäyttääkummanhyvältätässä #whatshappening
Tää on varmaan joko mun ykköslemppariselfie tai ykköslemppariselfie ilman huulipunaa koko viime vuodelta. Voi hyvinkin olla pelkkä lemppari. Kaikki on jotenkin erittäin onnistunutta tässä. Alkaa olla yhä harvinaisempaa nykypäivänä...

#mannekiinipäivä
Siis mää rakastan näitä kaikkia korviksia. Pisarat oli mun ensirakkaus Uhanalta, timantit toisena graafisuutensa vuoksi ja noi kukat ihan vaan koska LOVE. Nythän mulla on jo viidet Uhana-korvikset: vihreät lehdet ja tummanvihreät Aztecit. Ne on molemmat kans ihan rakkautta. Seuraavana tavoitteena on kyl saada Uhanalta jokin vaate. Sitten ku voitan lotossa...

PS tähän väliin: musta on erittäin outoa katsella nyt itseäni ilman silmälaseja. Koko ajan tuntuu, että jotain tärkeetä puuttuu naamasta. Ei sillä, joissain kuvissa taas näyttää ihan kivaltakin, että ei oo laseja ja alan toivoa piilareita. Oh wait, MÄÄ SAIN TÄLLÄ VIIKOLLA PIILARIT. Ne on tosin vasta testilinssit, MUTTA SILTI.

#6. Se mutsin poolopaita


Tai tädin, koska siltä mää sain tän. Mää tykkään tästä lookista tosi paljon, tosi tyylikäs ja klassinen, mutta en oo käyttänyt tota paitaa kertaakaan tän jälkeen. Vähä sama juttu liituraitahousujen kanssa: tykkäisin käyttää niitä, koska ne on mun mielestä edelleen ihan hella cool, mutta en vaan jotenkin kuitenkaan koe niitä täysin omikseni.

Tykkään myös kuinka mun otsis näyttää kun se jättäis semmosen pulisongin tapaisen tuohon korvan kohdalle. Kehystää kasvoja kivan graafisesti.

#7. Pyöreät arskat on coolein asia maailmassa


Nämä aurinkolasit. Ahhhhh. Näidenkin takia halusin piilarit, jotta voisin taas käyttää näitä. Harmittaa meleko paljon, ettei Specsaversissa ollut edullisia pyöreitä laseja vahvuuksilla. Kai mulla on kuva niistä mun vahvuuksellisista piloteista jossain täällä, nekin on ihan jees.


Tässä lookissa on taas ihana yhdistelmä harmaata ja viininpunaista. Sopii meinaan todella hyvin noiden lasien kanssa.


Jostain syystä tykkäilen kulmakarvoistani tässä kuvassa. Mun kulmakarvan piirtokäsi on vahingossa alkanut tuottaa paksumpaa jälkeä pelkästään ihan parin vuoden aikana.

#8. Vlogiviikon lookkeja


Tässä lookissa ei oo sinänsä mitään ihmeellistä, mutta tykkään jotenkin tästä filtteristä vaan. Se on semmosen utuisen kirkas ja värikäs. Tuo tukan värin ja huulipunan sävyn kivasti esiin.

#katoäitiilmansilmämeikkii
Tämä oli varsin avaava kokemus. Tajusin näyttäväni ihan äidiltäni, kun olin ilman silmämeikkiä.

#9. Täydellinen selfievalo


Okei tässä on käytetty filtteriä, kyllä, mutta MUN SILMÄT. Ne näyttää ihan vaaleanvihreiltä! Jotenki hassua ja aika coolia.


Muuten tämä lookki on ihan jees, lempparivärejä ja semmosta, mut en pidä otsatukastani näissä. Kovin rakoilevaa näyttää olevan ja ihan liikaa hiuslakkaa lutrattu taas vaihteeksi. Selvästi on ollut vaikeaa laittaa otsista hyvin, joten on pitemmäksi päässyt kasvamaan.


Täydellinen selfievalo brought to you by my sister-in-law's apartment's perfect location and perfect amount of sunlight. (onks nää kuvat tärähtäneitä teiänkin mielestä vai onkse vaan minä?)

#10. My state of mind's all purple


The title brings back memories, huh? No mutta, violettia halusin tuona päivänä kokeilla äidiltä saadulla huulipunalla ja ties kuinka kauan sitten hankitulla huivilla. En muista mitä takin alla mahtoi olla. Jotain violettia varmaan kanssa, tai sit mustaa vaan. Kulmakarvat näyttää olevan meleko vinksinvonksin myös. Jooh, en tiedä miksi tämän lookin jaoin teidän kanssa. Näitä kuvia alkaa olla tässä vaiheessa aivan liikaa. "Only 19 miles to go..."

#11. Pieniä punaisia pisaroita, part 1


En tykkää tästä kuvasta muuten kuin muokattuna. Punaiset pisarat ja huulet kaiken harmaasävyisyyden keskellä kaappaavat huomion noin muuten hyvin tylsältä peruskokonaisuudelta.

#12. Everything that shine ain't always gonna be gold


Tämä oli päivä jolloin koin hiusteni olevan parhaimmillaan ja meikki on fleek. That's all. Also mun timantit ja neuletakki sopii aikas mahtisti yhteen.

#13. Kukkaistyty nahkatwistillä


Tää tais olla ekoja kevään suht lämpimiä päiviä, kun on nahkatakki päällä. Jouduin myös viime vuoden keväällä heittämään hyvästit Face-kirppikseltä löytyneelle lyhyelle nahkatakille. Alkoi tekonahka kuoriutua aika vauhdilla niskan kohdilta. Pesulapussa luki, että saa pestä koneessa! Onneksi pian löytyi korvaaja...

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#14. Rokkityty pinkillä twistillä


Tää on varmaan mun yks lempparikevätkesälookkeja viime vuodelta. Farkkutakki ja SW-paita soppii aika kivasti yhteen.

Sekin on jännä, että mää en ikinä meikkaa mitenkään eri tavalla. Aina samat setit ja silti joskus onnistun meikissä mielestäni aika 5/5, kuten tässä kuvassa, ja joskus taas... hyi ei. Ehkä se johtuu mun naamasta sillä hetkellä tai sinä päivänä eikä meikistä. Tai käsien tärinästä meikatessa. Tai meikkimerkistä, jota sillä hetkellä käytän. Mää vaihdan todella usein merkkejä, basic building blocksit on samat, mutta merkit saattaa olla ihan eri, kun experimenttaan erilaisilla (edullisilla) merkeillä.


And of course, round hippie sunglasses. Awesome.

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#15. 1 paita, 2 lookkia


Tämä paita oli löydös vanhalta työpaikalta. Tää oli ihan mun lempparipaitoja talvella/keväällä 2017. Jostain syystä en käyttänyt tätä viime talvena, mutta se johtu varmaan siitä, että talvi oli niin kylmä, ettei tää ollut tarpeeksi paksu paita ja sitten lumi suli ja kevätaurinko alkoi lämmittää vähän liian kuumasti. Mulla jäi myös todella vähäiselle käytölle mm. mun musta Onlyn takki, johon sain sen ruusupaikan sopivasti kevääksi, joka muuttui hyvin nopeasti kesäksi.


Rusettibandana on söpsö. Ei tässä muuta. Mää en muuten käyttänyt bandanoita tänä vuonna juurikaan... Se saattaa jäädä mun tyylistä tänä vuonna pois. Mutta MUTTA mulla on ollut paljon juttuja, jotka on tehnyt vaatekaappiin comebackin, viimeisimpänä henkselit. Siitä lisää myöhemmin...

#16. Himolenkkeilijä


Me käytiin viime vuonna monesti lenkeillä (ja päällä saattoi olla Pokemon Go...). En yleensä panosta näin lenkkilookkiin, mutta tämä oli mun mielestä näemmä niin kiva, että näköjään en voinut jättää ottamatta kuvaa.


Joko kyllästyttää? Hyvä. Homma jatkukoon!

#17. 2010-luku kohtaa 1700-luvun


Pitsitunikatoppijuttu, pisarat ja pyöreät arskat edelleenkin kovassa käytössä, eikä tässä kohtaa ollut vielä edes kesäkuu! Nää oli kyä mun kesän 2017 jutut, mustien maksimekkojen ohella.

Lisäys 1.6.2018: tämä postaus vois olla hyvästit tuolle pitsitopille, koska taisin kuluttaa sen viime vuonna puhki. Ja taisin myös tehdä reiän siihen nukkapuimurilla. Hups.

#18. Mustavalkoinen punaisella toimii aina

#autoselehvie #valotushjyvä #muntyyliäparhaimmillaan
#noorankoruarvostus #lipsonfleek #alsoeyeliner #blackandwhite #awwyiss
Mua rupee nyt jo kyllästyttämään tämä. Mutta minkäs teet, kun ei tästä kirjoitusslumpista pääse eteenpäin muuten kuin ottamalla vanhat postaukset pois luonnoksista. Oikeesti tätä menoa mää kirjoitan 2017 postauksia vielä ensi vuonna. Good golly...

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#19. Throwback vuoteen 2011?


Yks työpäivä mää heittäydyin ja laitoin päälleni pelkkää violettia. Edelleenkin mulla on etsinnässä se täydellinen violetinsävyinen huulipuna, jotta saisin sopimaan sen mun violetteihin vaatteisiin. (lisäys 1.6.18: LÖYSIN SEN. KIITOS NYX.) Silti kyllä huomaan, että violetti ei oo ollut enää se juttu aikoihin. Kyä se musta ja punainen on uus violetti!

Sorry Purple, we had a great 6 years.


Harvinaisen iloisen ilmeen sain naamalleni väännettyä raskaan työpäivän jälkeen. Plus kyä on ihanat noi kuluneet huulipunat.

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#20. Väsynyt intiaani lähtee maalle


Keijo sanoi tuolloin jostain syystä, että näytän intiaanilta tässä lookissa.


Näytän myös ehkä hieman väsyneeltä. Ja ehkä olenkin, koska tulimme myöhään edellisenä iltana serkkuni yo-juhlista ja lähdimme melko aikaisin kotoota.

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#21. "Näytät siltä kuin olisit tullut suoraan aikavääristymästä"


Suurin piirtein näin sanoi mulle meiän yöpaikan isäntä. Couldn't agree more. Näytin mun nahkatakissa, meikeissä ja tummissa väreissä meleko eksyneeltä Mikkelin syrjäseutujen metsissä.

#22. Ekaluokkalaisen tekemä letti paras letti


Tämän ja edellisen kuvan letin teki mulle 7-vuotias Noomi-tyttö. En tajua miten mua yli 10 vuotta nuorempi tytsy osaa tehdä paksumman- ja pidemmännäköisen letin mun hiirenhännästä kuin mää itse! The little miss doth have the skills.

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#23. "Näytät siltä kuin olisit tullut aikavääristymästä", osa 2


Tässä näkyy ehkä vielä paremmin se aiemmin mainittu kontrasti. Mustavalkoinen pitsi ja raita vasten maaseudun vehreyttä ja laitumia... Vastakohdat täydentää toisiaan, vai miten se meni?

#24. "Wow she's blind!"


Kun mää hankin uudet lasit 8 vuoden jälkeen ekojen hankinnasta, olin ensin ihan fiiliksissä. Koin löytäneeni täydelliset yksilöt Specsaversista. Mutta. Kuvissa näytin mielestäni alkuun jotenkin oudolta, varsinkin jos pidin noita mustia laseja. Nyt olen tottunut niihin, mutta alkuun näytin jotenkin typerältä lasit päässä. Livenä kun katoin itteäni peilistä lasit nokallani, niin pidin näkemästäni, mutta jokin mätti kuvissa. En vielä tänäkään päivänä osaa sanoa mitä se oli, mutta nyt mun silmät ovat tottuneet laseihin myös kuvissa.

Tykkään kovasti myös mun nutturasta ja otsiksesta näissä kuvissa. Tyvi on vastikään värjätty, Uhanan korut edustettuna ja värit oli tarkoin valittu kuvaa varten. Kyllä, kävin vaihtamassa vaatetta ja asusteita kuvien välissä, mutta mainittakoon että se ei ole yleistä. Ehkä jos olisin professionaali blogisti, niin ehkä tekisinkin silleesti.

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#25. Mustavalko-oksennus


Okei, tässä asussa saattaa olla liikaa erilaisia mustavalkosia kuvioita. Päähuivi, kaulahuivi ja takki...


NAH WELL.

#26. Pieniä punaisia pisaroita, part 2



Jos mää jostain selfiestä saan sanoa, että tykkään kovasti, niin se on tämä. Tää on kaikin puolin onnistunut kokonaisuus. Hiukset näyttää eloisilta, valotus on just nappiin ja punaiset väripilkut piste i:n päälle. 5/5.

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#27. Marvel-tyty


Mulla ei ole tästä asusta muuta kuvaa, mutta tykkäsin siitä kovasti. Päälläni oli musta trikoinen kynähame, Converset ja farkkutakki (jota en voinut pitää kuin vasta illalla, koska oli aika hikinen toi päivä). Aivan ihana estetiikka, jota en sit missään vaiheessa osannut ottaa talteen. Ehkä tänä kesänä sitten... Ant-Man & The Wasp- enskariin! JOO.

#28. 2010-luku kohtaa 1700-luvun, osa 2


Tämä nassu on otettu vasten Rauman vanhan kaupungin taloja. Jälleen liian pitkä otsis omaan makuuni, mutta tässä kohtaa asialla ei ollut enää väliä, koska aioin pitää takkuni ja otsikseni kurissa nutturalla paikassa, jonne olimme menossa...

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#29. Kun Tampere kohtaa Porin


Jazzien loppumetreillä. Tämä on ainut selfie, jonka otin itsestäni. Päivät olivat kyllä tosi ihania ja aurinkoisia, mutta illat hyvin viileitä. Onneksi mukanani oli isältäni saatu Pyrinnön takki (jossa on POVITASKU).

#30. Superkissa


Tukka on justiinsa värjätty ja mun täytyy joka kerta fiilistellä sitä. Hiukseni näyttää superihnulta ja paksummalta hetken aikaa. Plus noi kisukorvikset on superihnummat! En oo käyttänyt niitä pitkään aikaan... :'( Valkoinen paita (Cristelle & Co.) on jostain syystä tällä hetkellä kun kirjoitan niin ihan mun lemppareita. Haluaisin lisää valkoisia paitoja. Ja t-paitoja, joissa on rintatasku. Tykkään ihan tosi paljon rintataskuista.

#31. Nyt on syssy


Näytän tässä kovin totiselta, mutta se johtuu ainoastaan siitä, että tuolloin oli yhtäkkiä tullut ihan sairaan kylmä ja tuuli jäädytti mun naaman ja sormet. Ja oli vasta elokuu. ELOKUU. Damn, last year sucked. At least weather-wise.

Anyways, ihoni näyttää jotenkin ekstrahyvältä taas ja enpäs tiiä mitä taikuuksia oon siihen onnistunut tekemään. En oo käyttänyt ees mitään blurria mihinkään kohtaan tässä, filttereitä kylläkin, mutta en mitään ihmeempiä.

#32. Raikas kotilookki


Tää kaverilta saatu Henkkamaukan paita on tosi kiva, mut jostain syystä mää käytän sitä enimmäkseen kotona. Täytyis ehkä joskus kokeilla sitä muuallakin... Ja huomaatteko tekin ton haaleamman, mustanruskean raidan mun hiuksissa? Se on ihan superouto. Mää aina välillä yritän värjätä sen mustaksi, mutta se haalenee silti. Siinä on varmaan joku värivirhe tai mikä onkaan.

Tykkään myös tästä kotoisasta lookista. Kevyt meikki eikä huulipunaa. Vaikka rakastankin huulimeikkiä ja mitä tummempi sen parempi, mutta välillä on ihana vaan olla ilman. Olin ollut aamusta asti menossa tässä kohtaa ja kun tulin kotiin, meininki oli erittäin jepa.

#33. Kylpylöintien jälkeen


Nämä hiukset ovat pelkästään föönauksen tulosta. Suoristusrautaa ei ole käytetty ei niin ollenkaan. Believe it or not. Also hieno tukan värin haalentuneisuusaste, hermanni.

#34. Leikkimistä kuvaeditorilla


Tukka taas meleko villinä, samoin mun muokkausinto.

#35. Cool aunt Emilia


Viime syksynä innostuin jostain syystä hetkeksi sivunutturoista. Tätilookkia täydentää nuo retrohkot korvikset. Plus toi Bershkan takki on I H A N A. Paras kirppislöytö!

#36. Hieno tyvikasvu, Hermanni


Tämä oli minun puljuiltalookkini. Halusin olla rennosti, mut kuitenkin ihmisennäköinen (haluaisin sanoa nätti, mutta se on itserakasta ja omakehu haisee). Tukan vedin vaan sykerölle, koska se oli vedessälillumisen kannalta helpointa. Uhanan korvikset lähti kyl meleko pian pois korvista, muuten olis varmaan mennyt piloille paljussa.

Mää en muuten nykyjään meinaa sietää enää ollenkaan tyvikasvua. Haluaisin heti värjätä sen pois ku näkyy millinkin verran. Absolutely horrible. Sama otsiksen kanssa. Oon vuosien varrella tullut entistä tarkemmaksi, että minkä pituuden hyväksyn. En tiedä enää tarkalleen sitä, mutta kulmakarvojen pitää näkyä kunnolla. Mieluummin melkeinpä liian lyhyt kuin liian pitkä kun leikkaa niitä. Saa vähän kasvuvaraa, ettei tarvii joka viikko olla leikkelemässä millejä kerrallaan pois.

#37. Hienot arskat, Hermanni


Okei tänä kesänä parempia kuvia näiden arskojen kanssa. This be blurry as Frasier. Also toi nahkatakki hädin tuskin enää mahtuu mulle. :'''''''( #fatty

#38. Harmaa ja viininpunainen


Oh how I waited to bust these colours outta my closet! Harmaa ja viininpunainen ovat jotain niin käsittämättömän ihanaa yhdessä. En vaan osaa selittää sitä. Oon jo liian monta kertaa hehkuttanut tätä yhdistelmää täällänäin, MUTKU OIKEESTI. Yhteensopivat vaatteet ja värit ovat ihanin asia maailmassa.

(Tästä lookista on myös asukuvia. Niitä lisää seuraavassa Lookbookissa...)

#39. Black with a touch of persistent plum


Laseilla...


... ja ilman. Dem straight hairs and dark makeup. Also this might be my ideal length of bangs.

#40. Monokromista


Näyttäis vahvasti siltä, että syksyni oli varsin yksivärinen.


"Yes hi, I am Ems 24 years old and I have bald spots on my head."


Naamani puolesta tämä lookki on melko perus, mutta en tiedä mistä johtuu, mutta jotenkin näytän tosi intensiiviseltä, tummanpuhuvalta ja kirkkaalta samaan aikaan. Weirdly I'm liking this.

#41. Päivä jolloin sekä naamani, meikkauskäteni ja tukkani totteli and it was awesome




Kolme eri filtteriä. Kolme eri ilmettä. Jätän nämä vain tähän.

Jos joku vielä pitää selfieitä tyhminä ja pinnallisina, niin mää sanon vain tämän: kiitän itseäni tänä päivänä, kun istun tässä meikittömänä rönttövaatteissa tukka likaisena, että olen ottanut näitä kuvia ja voin taas uskoa siihen, että osaan joskus näyttää myös ihmiseltä.

#42. "Thor: Ragnarök ja Höök. Awesöme."


(OLEMME IHAN LOPPUSUORALLA! YOU CAN DO IT!)

Oh this was the best outfit in the whole year. Classy mixed together with playful prints. Just perfecto.

#43. Meleko kiharat.


Sen kerran kun ei oo välttämättä lähdössä mihinkään niin tukka menee niin kiharalle kuin osaa ja naama käyttäytyy kans ihan kivasti. Tai noh, meikkikäsi. Okei naamakin.

My evil twin, Evilia. Yhdistymme hiustemme kautta.
En oo varma oliko tää kotipäivä, veikkaan vahvasti että oli. Mulla on päällä kotimekko ja en oo juuri meikannut. Okei, nykyään mää en juuri meikkaa jos tiedän, että en oo poistumassa kotoota.

EXTRA: Minä ja Iivari.



SE OLI SELLANE! Jos pääsit loppuun asti, onneksi olkoon. Olet ihanin ja paras ja kaunein ihminen, jonka tunnen. Paitsi jos olet ihminen, joka ei tykkää musta, mutta muuten vaan tykkäät stalkata mua ja tietämättäsi kannattaa minua antamalla minulle katselukertoja so what I really mean is thank you.

Mun pitää lakata elämästä menneisyydessä ja keskittyä nykyhetkeen. Ja se tapahtuu heti kun nämä kaikki vajaa 20 rästiä ovat ulkona. Ja rästejä tulee koko ajan lisää. Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti