maanantai 6. huhtikuuta 2015

Liebster Award part 3.

Olenpa minä pässi.


Nänni paiskas mua Liebster Award-haasteella jo ties kuinka kauan sitten, ja bongasin sen myös aika jännästä yhteydestä: tein kuukausittaista tilastojen tarkastelua ja kävin tsekkaamassa olisko taas hauskoja hakusanoja piristämään mun iltaa, ja bongasin Nännin blogin urlin ja päätinpä klikata sitä. Siitä avautui tämä postaus ja havaitsin vanhan nimimerkkini sieltä monien nimien joukosta. Joten KIITOS tuhannesti haasteesta, sitä tarvittiinkin tähän inspispulaan!

1. Mikä oli sun lempparipiirretty pienenä?
Niitä oli varmaan vaikka mitä, mut ekana pälkähtää mieleen Pokemon, Vili Vilperi, Richard Scarry, Franklin, Kaukametsän Pakolaiset tais olla myös, ja Prätkähiiret oli kans kova.

2. Tavara tai asia mitä ilman et voi elää?
Yks tavara tai asia? Kai se on sit puhelin. Siinä on kaikki: netti, musiikki, mahdollisuus soittaa ja tekstata ym.

3. Otat puhelimen käteesi, mitä teet sillä?

Ekana tarkistan viestit, ja sit poistan ne ärsyttävät punaiset pallerot sovelluksien kulmista, esim. katon FB-ilmoitukset.

4. Paskin sarja tai leffa minkä oot vilkassu tai paskin kirja minkä oot lukenut ikinä?
Huonoin sarja: Torchwood. Huonoin leffa: Sharknado. Huonoin kirja: Häräntappoase. Olis näitä muitakin, mutta nää oli ekat, jotka tuli mieleen. Bonuksena huonoin series finale: HIMYM. Ihan oikeesti, mää olin todella pettynyt, jopa vihanen. En välttämättä siihen miten se päättyi vaan miten ne kaks viimeistä jaksoo oli tehty. Ihan hutaisten ja asiat eteni liian nopeasti ja tylysti ja liian monta asiaa jätettiin auki ja ÄÄÄRGH. Frendit on parempi. Se ei petä 1291823:llä uusintakierroksellakaan. Alotin sen meinaan taas alusta. Ja siis HIMYM oli sarjana hyvä ja sisälsi aivan loistavia juttuja ja vitsejä, mutta se lopetus. Siis ei vaan ei.

5. Mitä teit tänään kello 12.00?
Tein itestäni ihmisennäköistä.

6. Erikoisin väri mikä sulla on ollut hiuksissa?
Pyysin äitiä laittaan sellasta punaista hoitosävytettä mun päähän, kun olin tyyliin ekalla. Toinen oli violettia otsiksessa.

7. Kerro joku asia missä oot hyvä tai joku tilanne missä oot voinut olla tosi ylpee itestäs?
Kun pidin oikein sujuvasti ääneni tärisemättä yo-juhlapuheen.

8. Saat väsätä ihtelles unelma-annoksen jädestä ja höppeistä, mitä siihen tulee?
Aaapuuva. On the top of my head: vanhanajan vaniljajäätelöä, (gluteenittomia) keksitaikinanpaloja, Maraboun Drömkrispiä, kokonaisia hasselpähkinöitä, kaurakeksinpaloja ja kermavaahtoa päälle. Eeei vitsi, mun pitää kokeilla tätä joskus!

9. Kaunein asia luonnossa?
Auringonlasku ja nousu, jotka värittää taivaan punaiseksi tai violetiksi. Auringonkimallus järvessä. Peilityyni järvi. Puut kaikkina vuodenaikoina.

10. Millaiset asiat/jutut saa sut repeemään nauruun? :D
Mun ja mun veljen insidet. Chandler Bingin sarkasmi. Sami Hedbergin jutut ja ihan vaan sen olemus. Yleensä sellaset tavalliset arkipäiväiset asiat ja niistä tehdyt huomiot hauskasti kerrottuna, puujalkavitsit, pissakakkajutut (anteeks oon nolo), hyvät imitaatiot, samaan aikaan ajateltu kaukaahaettu juttu esimerkiks just veljen tai miehen kanssa. Myös oma mokailu naurattaa joskus. En mä tiiä, mää nauran oikeesti aika paljon ja tykkään ite nauraa sekä siitä, kun muut nauraa. Se on jotenkin ihan parasta. Tykkään tosi paljon siitä, kun muilla on hauskaa sillon kun mullakin on.

11. Millaisia blogeja tykkäät lukea?
Mää tiedän tasan tarkkaan, että millasia blogeja tykkään lukea, mutta tähän kysymykseen on silti vaikee vastata. Huumoriblogit (kuten Let's Fake It ja PTFU), upeilla kuvilla ja söpöillä teksteillä varustetut blogit, positiiviset blogit, blogit, joiden kirjoittajilla on laaja sanavarasto ja hauska ja erilainen tapa kirjoittaa ja ilmaista itseään, ja ihan ylipäätään mielestäni mielenkiintoiset lifestyleblogit. Mua ei kauheesti kiinnosta lukee tylsiä massablogeja, jotka ei eroa toisistaan ja jotka on täynnä samoja outfit of the day-kuvia, tänäänostintätäjatätäturhaakakkaa-kuvapostauksia ja sellasia, joissa kerrotaan paljon, mutta ei sit kuitenkaan mitään. Samaa kauraa eri päivä. Eri asia on tosiaan blogit, joissa kerrotaan paljon mutta ei mitään, JOS se tehdään hauskalla tavalla.

Mää oon nyt huikean tylsä enkä haasta ketään. Tai no haastan vaikka kaikki! Saatte tehdä ketkä haluaa, kunhan ilmoitatte mulle, sillä tässä on mun ennätysnopeasti keksimäni kyssärit ja haluisin mieluusti nähdä mitä ootte niihin vastannut:

1. Oletko paikalla mieluummin puoli tuntia ennen sovittua aikaa tai minuuttia vaille, ellei jopa tasan silloin kun pitäisi?
2. Käytätkö paljon sosiaalista mediaa? Missä sulla on profiileja?
3. Miten kuuntelet musiikkia? Vannotko Spotifyn/Deezerin nimeen, käytätkö kömpelösti Youtubea vai oletko vanhan koulukunnan stereoiden kuuntelija?
4. Mikä puhelin sulla on?
5. Nappikuulokkeet vai kunnon bassojytäkuulokkeet?
6. Oletko korkkarifani tai tennarityttö?
7. Tykkäätkö käyttää koruja?
8. Odotatko jo innolla kesää vai haluaisitko talven takaisin?
9. Käytätkö Netflixiä? Jos kyllä, niin mitä sarjoja katsot sieltä? Sarjasuosituksia?
10. Tykkäätkö saunoa?
11. Marvel vai DC? (Jos et tiedä mistä puhun, niin sano vaan "häh?")

Tuli tässä mieleen, että saatte vastata vaikka kommenttiboksiin, jos ette omaan blogiinne jaksa tai ette pidä blogia vaan muuten vaan tykkäätte lueskella tätä paatosta!

4 kommenttia:

  1. HIMYM:n finaalista: ARVASIN ETTÄ SIINÄ KÄY NIIN. Itkin koko jakson kylläkin, koska jollain oudolla tapaa samaan aikaan tykkäsin ja en tykännyt siitä. Oli tiettyjä piirteitä mistä en tykännyt ja mitä en voi tähän listata koska en halua spoilata sitä keltään joka ei kenties oo vielä nähnyt kyseistä jaksoa. Jutellaan vaikka joskus facessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiksu veto, ettet spoilaa tässä ;) Mut joo, eniten petyin siihen, että mää en itkenyt koska jollain tyhmällä tavalla ootin, että poraisin ihan kunnolla... Mutku niin ei käynyt, olin ihan kujalla kun viimeinen jakso loppu ja sen jälkeen nousi ketutus pintaan. Puhutaan joo Facessa lisää! ;)

      Poista
  2. 1. Minuuttia vaille, en tykkää odottelusta.
    2. Instaa käytän melkein päivittäin, Facebookin selaan ehkä joka toinen päivä.
    3. Välillä youtubesta, välillä Spotifysta.
    4. iPhone 4s.
    5. Napit.
    6. Tennarityty.
    7. En. Aina samat korut päällä.
    8. Odotan kesää (ja syksyä).
    9. Jep. Just katottiin Himym neljättä kertaa sieltä loppuun. Sit Unbreakable Kimmy Smicht on ihan hullun koukuttava sarja, sekin katottu x) Sitä ei voi oikein kuvailla millään järkevällä sanalla, muuta ku että saa nauraa niin paljon. New Girl on myös ihan loistava..
    10. KYLLÄ.
    11. Hoo niinku H Ä H.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksista! :) Itse asiassa
      ootin, että teet tän/vastaisit tähän ;) Ja moni kohta osuu yksiin! Oon itekin mieluummin viime tipassa paikalla, odottelu on kamalaa. >:/ iPhone 4s, tennarityttöys ja saunominen rocks! <3

      Poista