perjantai 7. lokakuuta 2011

"This is Dr. Frasier Crane. I'm listening."

Osaisitteko arvata, minkä lauseen lausahdan joka ilta klo 23 jälkeen? Siis ihan joka ilta, poikkeuksetta...?

...
...
...

Se on "Monelta Frasier tulee?".

Jos joku ei älynnyt minkä takia, niin ihan siksi, koska sen alkamisaika vaihtelee joka ilta, 23.10-23.35 välillä, ja mua ketuttaa oikein huolella, jos missaan viisikin minuuttia ohjelman alusta ja kun haluan sen joka ilta katsoa ennen nukkumaanmenoa. IHAN SAMA, vaikka kaikki viikon jaksot tulisikin sunnuntaisin uusintana päivällä, minä katson ne silti.



On muuten ihan mahtava sarja! Astetta älykkäämpää huumoria, ja Frasierin & Nilesin tyyli pröystäillä ja hienostella laatuviineillä, mittatilaustyönä tehdyillä puvuillansa ja merkkikengillänsä jaksaa naurattaa jaksosta toiseen. Poikien isä Martin tasapainottaa poikiensa materialistisuutta flanellipaitoinensa, kaljatölkkeinensä ja ruman mutta kotoisan nojatuolinsa kanssa. Brittiläisellä Martinin fysioterapeutti Daphnella ja Frasierin työkaverilla ja radio-ohjelman tuottajalla Rozilla on omat vakipaikkansa sarjan naispäähenkilöinä. Martinin jackrusselinterrieri Eddie toimii sarjan piristysruiskeena ja on ajoittain jopa älykkäämpi kuin isäntänsä omat pojat.


Myös Nilesin ihastus Daphnea kohtaan ja heidän orastava rakkaustarinansa on söpöä ja mielenkiintoista seurattavaa, romantikkohöpsö kun olen.


Tykkäättekö tekin ko. sarjasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti