sunnuntai 8. marraskuuta 2020

All of the lights.

Kanye Westistä voi nykypäivänä olla montaa mieltä, mutta kyllä se ainakin osas musiikkia tehdä vuosina 2004-2011. Olisinpa älynnyt olla tarkkana vuonna 2006, kun hän oli esiintymässä Pori Jazzeilla ja oli uransa huipulla (siis mun mielestä). Eipä mulla muuta.

Kuvat on otettu Projio -valotapahtumassa Finlaysonin taidealueella.


L I G H T S A B E R S


Se on kuulkaa tämmöselle visionistille (expression courtesy of Taika Waititi) yks valintojen maailma, kun pääsee tämmösen valotaiteen paljouden keskelle. Niin paljon kuvakulmia, niin vähän aikaa.


storytelling paper discs


Ja tässä näette upean, värikkään ja valoisan ilmestyksen sekä tommosen hianon puun. Hän oli myös ihana, kun pyysi mua lähtemään tähän häppeninkiin. Siis Laura, ei toi puu.


elysian


Tää kasvihuone oli ihan mieletön. Tuolla kasvoi oikeita kasviksia ja vihanneksia! Eka oletettiin, ettei ne oo aitoja, mutta ainakin siltä ne tuntui. Tosin kun kosketin raakaa mitälie tomaattia tajusin, että saatoin tartuttaa nyt koronan koko satoon ja se sitten leviää varmaan koko Tampereen kaupunkiin. Sorppa.


#socialmediaslave


Näistä valoista ja asetelmasta tulee mieleen joko avaruusaluksen moottorit tai Minas Morgul Taru Sormusten Herrasta -leffoista.


Energy Flow


Nämä oksat muistuttavat kovasti vanhan omakotitalomme pihalla seissyttä kiinalaista hernepuuta. Koin hetkellisen pienen ikävän pyyhkähdyksen.


H E X A G O N S .


Kyllä voi tekokukatkin toimia kuulkaa tälläisessä näyttelyssä. Näyttää niin makeelta! Tekis mieli tehdä rajuja muutoksia meidän kodin valaistukseen ja sisustukseen ja muuttaa siitä tällainen neonvärivalolandia.


PLANET EARTH.


Tää oli hauska! En nyt jaksa tähän videota upata tästä, mutta tämä projisoiva valoteos Mirror of Life (jos en väärin muista) heijastaa liikettä screenille. Turkoosi olio on Laura ja keltainen on minä. Me joko heilutetaan käsiämme tai näytetään peace-merkkiä.


selcouth


Ruudun henkilö puhui säröisellä, epäinhimisellä äänellä. Hän lausui yksittäisiä sanoja ja ilmaisuja, jotka kaikuivat Finlaysonin sisäpihan aukiolla. Sanat liittyivät yhteiskuntaan ja mihin tulisi kiinnittää huomiota, jotta maailma pelastuisi. Teoksen tarkoitus olikin luoda tulevaisuudennäkymää 100 vuoden päähän ja että millainen maailma ja nimenomaan Suomi on. Sitä sopii itse kunkin miettiä.

Taustalla hehkui kauniina sinisen, pinkin, punaisen ja lilan sävyjä.


kaikki on kaikkia


Kyllästytkö jo näihin kuviin? Jos ei kyllästytä, hyvä. Jos kyllästyttää, deal with it, koska tulossa on vielä ainakin yksi postaus, jossa mm. yllä olevan kaltaisia kuvia. Stay tuned...


GUARDIAN OF THE LIGHTSABERS


Photos of me: Laura S.
Other photos: Ems

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti