sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Joulukuu.

#taikaaika #nextlevel

Ja niin, kuukauden ja kahden viikon jälkeen tulee joulukuu 2018-kooste!



Joulukuu starttasi intensiivisellä Marvel-maratonilla ihnussa seurassa. Noora oli leipassut myös Hulk-kakkua ja Rocket-banaanileipää!


Bongasin melekosia löytöjä kierrätyskeskuksesta. Siinä on teini-iän lemppareita rivissä. Sain nää kaikki eurolla. Jos tää olis tapahtunut 10 vuotta sitten, teini-Ems olis kiljunut riemusta, mutta kyllä vanhempikin Ems oli kovin nostalgiafiiliksissä!


Itsepäisyyspäivän aikoihin poikkesimme Mikedoniassa ystävillä. Ohjelmassa oli Rappakalijaa ja muita pelejä, hyvvää ruokaa ja paljon naurua. Rappakalja on kyllä omiaan tuomaan joka pelikerralla elämään uusia mahtavia inside-juttuja. #norsunkärsänsyylä #pelotjakauhut #istuvahärkä #päivittynytruokalista #ankkalinnalaistenpelkokauhu #vaahtosammutin #salaatitroskikseen #pandafarasi

#kananpyllystärakkaudella

Sain jälleen aivan ihanat korut by NN Design. Nämä ovat kahden kukon, Urhon ja Kummolan, sulkia. HUOM. Eläimiä ei vahingoitettu. / No animals were harmed.

Panda farasi = "Tässä varaamanne panda, olkaa hyvä!"

Kävimme pitkästä aikaa Ikeassa ja tietysti nyt kun ei mihinkään varsinaiseen sisustukseen ole kauheasti varoja sijoittaa, siellä oli paljon raidallisia ihanuuksia valikoimassa. Typical.


Jälleen muutama intensiivinen työpäivä maailman ihanimmassa työpaikassa. Pakettien tekoa, pussittamista, jauhamista, asiakaspalvelua ja kahvitaukoja parasta kahvia ja herkkupaloja maistellessa. Kotio lähti mukaan jälleen ihania kahveja ja oi kyllä - tällä kertaa papuina.


Ansaittu palkinto intensiivisen työruppeeman jälkeen. Ette usko kuinka hyvältä tuo annos maistui, kun viimeinen työpäivä takana ja lomapäivät olivat vasta edessä.


Vapaapäivinä meillä oli perinteikäs perheillallinen. Asiaan kuului aivan mahtavaa ruokaa, hyvää juomaa kuin myös Rappakaljaa kera nauruhepuleitten ja laatuelokuvaa kera hyperventilaatioitkun.


Tämä paras tytsy vietti meillä parhaat 5 päivää. Kaikki tarvitsee oman Aken. #perunapäilleomaadoptioperuna


Tämä on nyt toistaiseksi viimeinen kerta, kun teen säännöllisesti kuukausikoosteita. Jatkossa tulen tekemään vuosineljänneskoosteita eli ensimmäinen kooste tuleepi maaliskuun lopulla. Haluan tulevaisuudessa yrittää tehdä pienempiä postauksia fiilistelymielessä.

Oon muutenkin viime aikoina miettinyt paljon blogini tulevaisuutta. En missään nimessä halua lopettaa blogia, mutta mulla on ollut paljon vaikeuksia julkaista postauksia niin sanotusti ajoissa. Mun blogihan tää on ja mää saan julkaista postauksia just sillon kuin mää julkaisen, mutta harmittaa kun kaikki tapahtumapostaukset viimeisen parin vuoden ajan ovat tulleet lähes poikkeuksetta monta kuukautta myöhemmin tapahtuneesta. En ole jaksanut viime päivinä juuri päivittää edes blogin Instaa tarinaa lukuunottamatta.

Mulla on ollut kaikenlainen sosiaalisuus hieman tukossa viime aikoina. Mun elämässä ei tapahdu nyt juuri mitään kertomisen arvoista. Viihdyn paljon omissa oloissani ja somessa pyörin lähinnä skrollaamassa feediä, stalkkaamassa tarinoita, tykkäilemässä kuvista ja selailemalla Marvel-meemejä. On kai siis sopivaa, etten oikein välitä päivittää blogianikaan.

Ehkä tää taas tästä. Sen tiedän kuitenkin, etten halua pakottaa itseäni mihinkään. Etenen päivä kerrallaan. Se on asia, jota en oo osannut tehdä vuosiin. Aina mää vähän murehdin tulevista päivistä, mutta se on aina kuulunut mun luonteeseen, halusinpa sitä tai en. Jotenkin oon oppinut kuitenkin olemaan murehtimatta triviaaleista jutuista ja pikkuasioista. Annan asioiden edetä omalla painollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti