lauantai 1. syyskuuta 2018

Elokuu.

Ekojen päivien viboja.


Me käytiin tällä rannalla varmaan harva se päivä heinä-elokuussa. Vesi oli ihanaa ja helteet kuumimmillaan. Tuossa kuvassa kävimme lähimpänä ukkosta kuin mitä koko kesänä. Me asutaan sellaisella paikkakunnalla, jossa ei paljo ukkoset näy. En tiä mikä siinäkin on... Ihan tylsää.


Jätskiä ja oman pihan vadelmia. Parasta ikinä.


Muistatteko meiän omenapuun, joka kaatui ittekseen heinäkuun puolessavälissä? Me pistettiin sahaten ja saatiin aikas kivasti saunapuita tulevaan syksyyn. Keijon makee vihreä retropyörä kurkkii sieltä myös.

Paljumökki.


10.8. serkkuni kutsui meiät Akaaseen paljuilemaan ja mökkeilemään. Kun kaksi lemppariasiaani on yhdistettynä en voi mitenkään sanoa ei. Ihan kaikki kutsutut eivät päässeet paikalle, mutta oli todella hauskaa ja mökillä on aina ihanaa.


Chick and the Duck, mun lempparipoikia syömässä ja palju täys porukkaa. Mahtavuutta.


Perinteinen laiturifiilistelyotos ennen kastautumista.


Tänään lähetään laivalleee!


11. - 13.8. vietimme minilomaa Päivä Tukholmassa-risteilyllä. Saatiin hytti halvalla, kun olin liittynyt edellisen reissun tiimoilta (josta vieläkin postaus tekemättä) Tallink Siljan Club Oneen. Keijolla oli just loma loppunut ja heti viikon päästä lähettiin laivalle. Tukholmassa valitettavasti vähän sateli, mutta se ei menoa haitannut. Poikettiin kahteen sarjiskauppaan ja mukaan tarttui mm. tuliaissarjiksia sekä Sherlock Cluedo etukäteishääpäivälahjana yhteisesti ostettuna, vähä niinkun taannoin ekana hääpäivänä oli Doctor Who Monopoly. Kävimme myös molempina iltoina laivan kylpylässä, jonne näkyi kollaasin värikäs auringonlasku. Mentiin tasan omaa tahtia, nukuttiin ja syötiin hyvin, ja tutustuttiin norjalaiseen mieheen, jonka kanssa puhuttiin ruotsia. Oli kyl tarpeellinen starttiloma syksyyn! Postaus tulee myöhemmin.


Löysin maailman kauneimmat Tamariksen maiharit ja alle kympillä paitoja. Kyä ny kelepaa!

Arboretumissa.

21.8. Suski kysäs multa jo heinäkuun puolella, että haluaisinko lähteä sen ja Unihiekkaa Hiuksissa -blogin Kristan kanssa vähä ikkunashoppailukierrokselle ja Arboretumiin kuvaileen. Minä vastasin, että TODELLAKIN. Tää päivä oli niin paras: inspiroiduin kiitollisuuspäiväkirjoista, Zaran ja Monkin vaatteista ja Arboretumin kauniista ruusupuutarhasta. Postaus tulee myöhemmin.

Helvetinjärvellä.


25.8. Ystävät kutsui meiät iltapäivän patikoinnille Helvetinjärven luontopolulle. Määränpäässä sytytettiin mökin takkaan nuotio ja grillattiin makkaraa, vaahtokarkkeja ja suklaabanaaneja. Kukaan ei älynnyt tuoda kahvin kanssa sokeria, joten mää heitin sinne vaahtokarkin ja maito- ja valkosuklaata. Harvoin sitä pääsee erikoiskahvia itelleen väsäämään ja vieläpä luonnon helmassa! Kiivettiin semmone 1988246 metriä korkee kivikasa ja ihailtiin henkeäsalpaavia maisemia. Mahtava tapa lopetella elokuu ja fiilistellä viimeisiä kesäpäiviä. Lopulliset viimeiset kesäpäivät olivat kyllä Yyterissä meillä, but that's another blog post... Helvetinjärvestä tulee myös oma postauksensa joskus.


Elokuu oli meleko ihana. Hoen tota sanaa ihan liikaa, mutku kaikki vähänkin positiivinen asia tällä hetkellä tuntuu just siltä. Ihanalta. Also mää en saanut kuvia kyseiseltä päivältä, mutta ihana ystäväni ja siskoni Noora teki yllätyskäynnin meille yks päivä ja siitä seurasi ilta täynnä naurua ja jälleen uusia inside-juttuja.

Rehellisesti sanottuna kuitenkin tänä vuonna ja varsinkin viime aikoina on tapahtunut liikaa kaikkee. Oon ollut todella stressaantunut, alakuloinen, surullinen, ahdistunut ja jopa vihainen. Varoitan siis jo nyt, että joko mun tulevat postaukset eivät ole kovin positiivista vibaa huokuvia tai sitten tulevat vasta vuoden päästä, kuten viime postauksetkin.

Vaikka tänä vuonna on tapahtunut paljon huippuja asioita ja tapahtumia tulen varmasti muistamaan tämän vuoden elämäni vaikeimpana. Also mun luonnosmäärä on taas lähellä kahtakymmentä, vaikka äskettäin sain sen johonki viiteen. What the heck has happened?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti