maanantai 21. joulukuuta 2015

Love me some awesome outfits, part 3.

Heissan sveissan! Otsikko tais jo fiksuimmille paljastaa, että tänään olis luvassa asupostausta. Pidän tän tällä kertaa lyhyenä settinä, koska oon saanut kuvattua vain pari asua. Olishan niitä enemmänkin, mut ikinä ei ehdi kuvata. Pimeys ehtii tulla aina siinä vaiheessa, kun kuvailuja ehtis järkätä. Josta tulikin mieleeni, että tänään on vuoden pimein päivä. Kello on vasta kolme ja tuolla on ihan hämärää... Noh, huomenna alkaa taas päivä kirkastua minuutti minuutilta.

Viime postauksessa tulin jo maininneeksi, että toisessa asussa on siis ylläripylläristi uus väri, johon ihastuin taas ihan vahingossa töissä kokeillessani erästä kivaa neuletakkia. Ja tää on viä semmonen väri, josta ihan erikseen keskusteltiin äidin kanssa pari vuotta sitten, että "miten tää voi olla trendiväri ja että kuinka kukaan voi tykätä tästä väristä, ihan on karsee". Needless to say, että äiti olikin vähän järkyttynyt, kun sanoin hankkineeni senvärisiä vaatteita...

#1. Comfy black and white.


Hääpäivämekkotunikajuttu on nyt vähä niinkun vahingossa alennettu arkikäyttöön. Musta osa kului heti ekassa pesussa, joten ajattelin, että what the heck. Ja tää on varmaan eka vaate, jota voin käyttää sekä ihan tavallisena arkipäivänä koulussa ja töissä tai kun lähden iltaa viettämään. Erilaisilla asusteilla saa ihmeitä aikaan!


Neule on Ruotsista Lager 157:stä. Maksoi vaan 50 kruunua eli reilun 5 euroa. Sehän oli pakko ostaa! Toi on tommonen ihan mukava takki, jonka voi heittää päälle kun ei muutakaan keksi. Siinä on myös taskut, joita ei tunnu enää olevan ikinä missään neuleissa. Naisten housuissakaan ei oo enää kunnon taskuja. Miks meillä ei saa enää olla taskuja missään? No okei, on mulla housuja joissa on taskut, mut ne on kaikki farkkuja, joita en juuri enää käytä, koska ovat tosi epämukavia. Oon jo kauan pitäny legginssejä, jotka on paljon mukavammat pitää yllä.

#lipstickgameonpoint #eyebrowgameonpoint

Kaulassa mulla on äidin musta neuloshuivi pitsiyksityiskohdilla. Mää olin ollut aamulla superhajamielinen ja singahdin ovesta niin kiireellä, että vasta motarilla huomasin, että jaaha, mää en laittanut ollenkaan huivia kaulaan. Hätätekstari äidille, jonka kans oltiin menossa Ideaparkkiin myöhemmin, että tois mulle jonkun kaulahuivin, jotta osasin olla taas normaalisti ja ettei mun kaula olis jäätynyt. Mää en oo oikeestaan koskaan ilman huivia, paitsi ehkä kesäisin riippuen asusta.

Neuletakki - Lager 157 ♥ Mekko - New Yorker ♥ Huivi - Noorit ♥ Korvikset - Ninja ♥ Tennarit - Noorit

#2. Burgundy red.


Kyllä. Tämä on väri, jota en olis uskonut ikinä käyttäväni. Ensin oranssi, sitten punainen ja nyt tämä. Kohta varmaan löydän vaatekaapistani petroolinsinistä, ruskeata, marjapuuropinkkiä ja beigeä. Okei beigeä ei. Ei ikinä. Hyi.

Katoin töissä tota takkia ja mietin, että onpa ihananmallinen, pitkä ja hauskat eri materiaalia olevat saumat ja vetskarit (ei ole taskuja kuitenkaan, ylläripylläri), mut väri on kyllä väärä. Tota löytyi myös sellaisena jännän hiekanvärisenä, joka oli vielä väärämpi väri. Erehdyin sitten yhtenä hiljaisena hetkenä töissä kokeilla tota päälleni. Mää ihastuin hetkessä. Materiaali tuntuu mukavalta päällä ja on oikein sopiva tähän todella leutoon alkutalveen.


Mekon kaveriksi löysin töistä ihanan muhkean, mutta kuitenkin ohutta kangasta olevan tuubihuivin. Kuviointi on varsin hauska, tommonen eksoottinen. Musta ja punainen yhdistyy siinö ihanasti ja onpa siinä havaittavissa myös hitusen lilaa. Love it!


SIIS NÄÄ KENGÄT. Olin ihan kokonaan unohtanut ne! Ostin nää joskus parillakympillä Linnainmaan Cittarista ihan hädässä, kun olin tullut Manseen porukoille ja olin kokonaan unohtanut ottaa mukaan kokoukseen soveltuvat kengät, ja jaloissani olleet Converset ei ihan sitä olleet. Katseltuani ihan pari sekuntia bongasin nää ja ihastuin oikopäätä. Korot on 9 cm ja mun päkiät kuolee hetkessä, jos seison liian kauan noissa (vartin), mutta on niin suloiset etten kestä.


Mulla ei oo ikinä ollut näin söpöjä nilkkureita. JA NÄISSÄ ON NAUHAT. Oon aina halunnut saappaat tai muunlaiset tyylikkäät nilkkurit, joissa on nauhat/nyörit. Ja ONNEKS näissä on vetoketjut sivuissa, koska en olis jaksanut nähdä sitä vaivaa, että aina pitää hivuttaa jalat tonne löysäämällä nauhoja ja solmimalla ne.

Kullanväriset nauhojen aukot ja samanväriset ompeleet saumoissa sopivat myös oikein kivasti asun lämpöisyyteen ja neuletakin vetskareihin. Oon nääs todella tarkka näissä asioissa.


Musta ihonmyötäinen trikoomekko oli jostain Seppälän outletin alesta. Se tuntuu olevan luottomekko, koska siihen voi yhdistää minkä tahansa neuleen, takin tai vaikka ponchon, samoin huivin, korun tai minkä ikinä.

Tykkään myös käyttää ton mekon kanssa vyötä, koska se ei oikein istu tuosta vyötärön kohdalta. Vyö myös katkaisee kivasti muuten niin kovin mustan olemuksen. Tohon asuun kun iskis vielä huopaisen lierihatun niin olisin oikein mystinen leidi.


Neuletakin olkapäillä on hauskat yksityiskohdat. Ne näytti ensin nahalta, mutta ovat enemmänkin kiiltävää elastaania.





Asun kruunaa kiiltävä, pitkä ja kerrankin aamulla hienosti mua totellut tukka.

Neuletakki - Noorit ♥ Mekko - Seppälä ♥ Huivi - Noorit ♥ Kengät - Citymarket ♥ Korvikset - Sinisiipi NY ♥ Uumavyö - Jostain FB-kirppikseltä

EXTRA: #3. Knitted tube scarf with a hood.


Mää en ollut tiennyt tarvitsevani tällaista ihanan söpöä ja huippukätevää huppuhuivia, kunnes näin tän Glitterin aletelineessä! Oon joskus meinaan yrittänyt laittaa pipon ja hupun puutteessa tuubihuivin pään ympärille, mutta se on näyttänyt hieman typerältä. Tähän on siis neulottu huppuosio. I'm lovin' it! Sopii niin loistavasti sellaiselle, joka ei pipoista välitä ja omistaa takkeja, joissa ei oo huppua. Tää ei lyttää tukkaa littanaksi ja näyttää myös todella hauskalta tai kuten eräs kaverini sanoi: tosi gootilta. En tiiä siitä sitten.

Yritän taas tässä mahdollisuuksien mukaan napsia asukuvia, jos vaan edelleen niitä haluatte nähdä. Just kidding, tulen tekemään näitä vaikkette haluaisikaan.

To be continued...

Tätä kirjoittaessa soi:
Seinabo Sey - Younger, Pretend, Sorry, Who, You, Pistols At Dawn, Easy
Coldplay - A Head Full of Dreams (koko albumi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti