maanantai 18. toukokuuta 2015

Sä mua turhaan kai odotit, kun en tullut sä hajosit.


"MiiiiTÄÄÄ. NYSSE SEKOS. JVG? Sähän oot aina vihannut niiden musiikkia?!?!" ajattelette varmaan just ny. Kyllä, tykkään tästä MUTTA VAIN JA AINOASTAAN tästä biisistä. Arvaatteko miksi? Kaksi sanaa: Pete Parkkonen.

En tajua kyllä yhtään, mitä äsken tapahtui. Mun otsikkobanneri oli hävinnyt jonnekin, eikä palannut takaisin F5:ta hakkaamalla. Kävin ulkoasusettingseistä tsekkaan, että mikä on hätänä ja tää herjas jotain, että kuvan url on virheellinen. Mikä url? Mää en ees ollut tuonut kuvaa netistä vaan ladannut ihan omista tiedostoista. Njoo. Mut ny on taas vanha tuttu otsikko takasin, että jos peljästyitte sen uupumista, niin elkää turhaan, se vaan oli joku mystinen Bloggerin häikkä!

Testailin veppikameraa. #laatu #hyi
Aurinko paistaa ja ilma on leuto. Silti oon kökkinyt sisällä ja heittänyt koko päivän hukkaan. No okei, en ihan hukkaan. Oon taas nostalgisoinut vanhojen suosikkijytäbiisien tahdissa ja tapahtui myöskin ihme ja kumma (ei se lelukauppa, joita oli viä ysärillä mm. Koskarissa): sain tehtyä yhdeltä istumalta vielä viimeisen mutta sitäkin ärsyttävämmän koulutehtävän tästä työssäoppijaksosta. Piti tehä Powerpoint-esitys tmv. kuvien kera ja miehän tein!


Turns out tästä tulikin aika kiva tehtävä, koska olihan mun top-jakso kaiken kaikkiaan huippumukava. Oli, siis top-jaksoo on vielä jälellä pari viikkoo. Tää kevät meni kyllä kauheen nopsasti, niin kun aika muutenkin tuppaa menemään. Välillä ei kyllä tuntunut yhtään siltä ja keskivaiheilla oli kyl fiilis, että haluais vaan piiloutua johonkin luolankoloseen karhujen ja muiden kanssa ja nukkua kesään asti. Mut nyt kun loppuaika menee mun ihanassa työpaikassa ja enää pari viikkoa jäljellä, niin eipä tarvii enää moisia toivoskella!

#työläistyttö #ostintonlilantakin #olipakko #sonihana
Mun kaveri sanoi joku aika sitten, että mää voisin pitää muotiblogia, koska mulla on kiva tyyli. Kiitin kyllä ehdotuksesta, mut hymähdin pelkälle ajatukselle. Mää? Laittaisin ootd-kuvia tänne iiponella otettuna? Nah. MUTTA.


Nyt kun oon ollut vaatekaupassa töissä, mun valmiiks suuri rakkaus pukeutumista ja kauniita vaatteita kohtaan on kasvanut entisestään, varsinkin kun töissä saan pitää mitä vaatteita haluan. Olin jo niin kyllästynyt sporttisiin kauluspaitoihin ja rumanvärisiin työliiveihin. Joten sorppa etukäteen, tässä pläjäys asukollaaseja parilta viime viikolta! Ja jotta musta ei jää laiskottelevan selfieaddiktin kuvaa, napsaisen näitä kuvasia kun asiakkaita ei ole liikkeessä ja kaikki muut hommat on tehty.

#toukokuunekalauantai #thedayafteravengers #justcallmehipster #promyyntitykki #mittanauhatjakaikki
#viimeviikonlauantai #lovemesomestraighthair #kesähuivi #jamittanauhatkehissä #mystateofclothesallpurple
Pakko tähän väliin mainita, että tämän nimenomaisen lördagenin jälkeen me riennettiin ihanan nuoren parin kihlajaisiin juhlimaan, syömään paljon ja pitään hauskaa. Kyseinen asu pääsi myös sinne. Ainoastaan kengät vaihtui jo kolmatta kesää kestäneisiin kukkakorkkareihin a lá Seppälä.

#viimekeskiviikko #roseleatherjacket #likehowawesomeisthat #mullaonpunastapäällä #samakumustaanpukeutuvallaolismitätahansamuutaväriä #mittanauhapysyykaulassa
"MiiiiTÄÄÄ" part 2. Minä... käytän punaista? No joo, mut kattokaa kuinka hyvältä toi nahkatakki näyttää! Aivan ihana.

#ifyouarewhatyousayyouare #asuperSTAR #thenhavenofear #redblueandwhitestars #justcallmetheamericanflag #mittanauhaeilähdekaulasta
Vielä ihanampi oli kuitenkin tämä sininen nahkatakki. Se istui täydellisesti, se näyttää hyvältä auki sekä kiinni, siinä on 2 vetoketjua, että sen saa ylle 3:lla tavalla ja SIINÄ ON PITSIÄ. Kuvassa se ei näy, mut toi koko etuosa on pitsiä. Arvatkaa kellä on toi päällään ens syksynä heti ekana kirpsakkana syyspäivänä? Toi sininen tähtihuivi oli kans NIIiiiIIIIN I-HA-NA.


Syy punaiseen päähuiviin löytyy tosta ihanasta pehmominihameesta. Kuvassa nyt ei näy, mut siinä on häivähdys punasta, samoin noissa Adidaksen kangastennareissa. Tein myös paluun teiniminään ja ripustin jättirenkulat korviini.

#WHAT #NOSCARF #whathasgoneintome #manijustloooovepurple
Ai niin, ja oltiin me työkaverini Idan kanssa pomon pyynnöstä malleina. Tässäpä näitä!



#ostintuonkinmekon #maksimekkojaeiookoskaanliikaa
#lukijakäyttäkööntarkkanäköisyyttään #kyllä #minullaonPÖLLÖKORU


#arentwethecutest
#miiiitääätapahtuuuu #selfietikku #sepähyvinkin #pomonanteliaslahjoitus #kivaroskistaustalla
Kuten viime postauksessa tulin jo maininneeksi, sorruin tosiaan selfietikkuun. In my defense pomo lahjoitti sen mulle! Se oli kivasti tehty pomolta. Ja hyvään käyttöön on päässytkin!

#mysuperhandsomehusband #suitup #comingfromthemeeting
#SHEISBACK #THEHOTGIRLISBACK #nahjustkidding #HULDAISBACKONTRACK
Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä hyvänä uutisena tähän aivan julmetun pitkään romaaniin: HULDA SAATIIN VIHDOIN KORJATTUA JA TAKAS KOTIO. Oli oikeesti niin ikävä ton Ooppelin rohjakkeen tuttua punaista väriä (meillä oli lainassa hopea Toyota ja tuli todettua, että hopeat autot ei oo mun juttu, ei niitä erota toisistaan), kotoisia kyytejä ja ennen kaikkea kunnon bassojytäpoppivehkeitä.

Loppukaneettina on ihan pakko antaa shoutout teiniaikojeni yhdelle suursuosikille Lupe Fiascolle. Sillä on aiiiiivan mahtavia kipaleita ainakin kahden albumin verran! Lasers on kans oikein muksu, sen enempää en oo viittinyt kuunnella. Tää postaus muotoutui The Coolin ja Food & Liquorin biittien tahdissa. Jos jenkkiräppi kiinnosteleepi niin pistäkää kuunnellen!

2 kommenttia:

  1. SE TUNNE KUN tuossa päivänä eräänä Facebookini uutisnauhalle lävähti sun kuva :::::D tuijotin hetken jos toisenkin tyhmänä että mitä hittoa täällä tapahtuu mutta sitten huomasin että työpaikallasi on ostettuna sitä jotain, öö, facebook-sponsorointi-juttu-öö-juttua :::DD siis mainos-,öh,-tilaa kai käyttäjien uutisseinältä. :----D joka tapauksessa, hölmistyksen jälkeen se oli vaan cool :--DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! :'D Mää en eka sisäistänyt kunnolla, mitä tarkotit niin pelästyin että mun blogin kuvia on jotain kautta jossai ties missä mainoksissa :O Mut sit helpotuin kun tajusin XD Aika jännää, että näyn ihan yleisesti muiden Facebookissa :DDD

      Poista