keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

I'm not lazy. I'm lacy.

"I'm a perfectionist with a procrastinator complex. Someday I'm going to be awesome." @lifewithasideofsarcasm

Mää oon sellainen ihminen, että kaikkea kiinnostaisi tehdä ja kokeilla, mutta yksinkertaisesti en vain saa aikaiseksi. Tää varmasti kuulostaa siltä, että olen vain laiska, mutta se ei ole niin yksinkertaista. Aikaansaamattomuuteen on moniakin syitä: epäonnistumisen pelko, ajan haaskaamisen pelko jos se kokeilussa oleva asia epäonnistuu, kärsimättömyys, rahan puute, ajan puute, inspiraation puute, uskon puute omaan itseen ja omiin kykyihin, ja niin edespäin. Nämä ainakin minulla jarruttaa ja uskon, että varmasti monella muullakin siellä ruudun toisella puolella.

Mää saan monia ideoita ja inspiraatioita melkeinpä päivittäin. Suurin osa ei pääse toteutukseen asti. Jos olisin toteuttanut kaikki elämäni varrella saadut ideani voisin olla jotain suurta. No okei ehkä ei suurta, mutta... jotain.

Joka tapauksessa, tämä oli syvällissävytteinen pintaraapaisu oikeaan asiaani.

Viime kesänä bongasin ihanaisen Veeran blogista aivan ihanan ja HELPON pitsikorvisohjeen. Niin helpon, että taatusti kaltaiseni kömpelö nakkisormi saisi sellaiset saksittua ja koottua. Jäin makustelemaan asiaa ja harkitsin vierailua kangaskaupassa pitsiostosten merkeissä. Parin kuukauden päästä harkinnan aloittamisesta lomailimme Yyterin kylpylässä ja poikettiin yks päivä Kirjurinluodon kautta Porin keskustaan pyörimään. Kauppakeskus Isokarhussa näkyi olevan Eurokangas ja siinä paikassa meikälikka päätti, että nyt Ems menee kangaskauppaan mars ja katteleen pitsejä! Oikeanlainen musta pitsi löytyi ja otin sitä sen verran, että on varaa mokata tai vaikka tehdä ystävälle lahjaksi.

Tästä ostosreissusta ei mennyt kuin puolisen vuotta kun inspiraatio VIHDOIN iski. Pistin tilaten korviskoukkuja ja ostaen Erikeepperiä, ja eräänä päivänä laitoin musakit soimaan ja sakset viuhumaan. Ja tadaa - nyt omistan todella hurmaavat ja spesiaalit korvikset!


Nämä tosiaan olivat todella helpot tehdä! Leikkasin haluamani kuvion pitsistä, uitin palaset erikeepperi-vesi-mixissä ja asettelin tasaiselle alustalle kuivumaan. Ainoat mitkä unohdin hankkia oli välirenkaat koukun ja pitsin väliin, mutta keksin ottaa yhdestä vanhasta choker-korusta poistamastani ketjusta renkaita uusiokäyttöön. Toimi ihan yhtä hyvin!


Pidin pitsejä yön yli kuivumassa ja liima tärkkäsi pitsit sopivan koviksi. Olisin ehkä hieman enemmän voinut laittaa liimaa, mutta en jaksanut enää alkaa säätää.

Pakko myöntää, että tarvitsin hieman apua välirenkaiden taivuttelussa. Mies kätevänä isäntänä taivutteli välirenkaat takaisin muotoonsa ongelmitta!

#eyelineronfleek #alsoperfectmessybun #feelingthislook

Pitsiä jäi vielä runsaasti ja kuvioita on muutama, joten nähtäväksi jää, että mitä kaikkee mää tässä vielä keksin... Mutta just nyt fiilistelen kätteni töitä.


Veeran pitsikorvisohjeeseen TÄSTÄ


Fun fact: Vasta tekovaiheessa huomasin, että pitsi oli täysin samaa kuin mitä Veerakin oli käyttänyt omissa korviksissaan. Toisaalta ei sen pitäisi niin ihmeellinen sattuma olla, koska ostin samaisen pitsin Porista, jossa Veera myös sattuu asumaan. Kaupassa en kuitenkaan tunnistanut pitsiä samaksi jostain syystä. Tosi hauska sattuma kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti