keskiviikko 16. lokakuuta 2019

5 vuotta.

13.9.2014 - ∞


Sitä voi olla vaikka mitä suunnitelmia mielessä tällaista tasalukuvuosipäivää varten, mutta eipä sitä tulisi keksineeksi tällaista.


Meidän oli määrä mennä kylpemään ihanaan tuttuun Tampereen kylpylään, mutta allasosasto olikin rempassa. Mikä nyt eteen?


Me keksittiin, että me ei suunnitella mitään ihmeellistä. Let's just go with the flow, see what happens. Mää lähdin kaikessa rauhassa kotoa silleesti ajoissa, että ehdin käymään Hämeenpuiston Street Food Fiestassa hakemassa kahvikaupan pisteeltä pari Valentinon sydänkonvehtia meille. Siellä ihana uusi kauppiatar Minna antoi hääpäiväalennusta konvehdeista.


Kohtasimme Keijon kanssa hänen töittensä jälkeen Koskarissa ja siitä suuntasimme hetkeksi takaisin autolle vaihtamaan lahjoja. Olimme mukamas taas kerran sitä mieltä, että ei lahjoja, mutta minähän en sitä lausetta ikinä usko enkä tule uskomaan. Tuttuun tapaan lahjamme olivat kunnon scifi-nörtteilykamaa plus mun lahjassa vähän miestenmuotihommeleita: Keijo sai Marvelin Secret Invasion- sarjiskirjan sekä lahjakortin Jack & Jonesiin, minä sain Injustice 2- pelin ja... tai no, enpäs sano sitä vielä.


Sitten lähdimme käppäilemään lukkosiltaa ja keksin, että tässäpähän on ihana kuvausspotti. Keijo otti musta ilomielin kuvia (varmaan ainoa päivä vuodessa, kun ei kuulu valituksen sanaakaan) ja kuten näkyy, nauratti mua. Oon kyl oikeesti huomannut, että kuvista tulee niin paljon aidompia, kun mua nauratetaan sopivasti. Siksipä jos huomaan, että kuvat meinaa mennä pönötykseksi tai en millään saa mun naamaa rennommaksi, sanon Keijolle: "naurata mua taas" ja heti alkaa kuvat näyttää paremmilta!

En vaan oikein tahdo tottua nykyään väkisinkin ilmestyvään kaksoisleukaan, mutta yritän koko ajan olla välittämättä siitä ja hyväksyä sen osaksi mua.


Tämäkin olisi ollut oiva asukuvaspotti, mutta ei enää jaksettu. Alkoi myös olla melko kylmä ja mää en ollut varautunut ulkotakilla, joten oli pakko pysyä liikkeessä. Anyhoops, tää on ihan mahtava maalaus. Siinä yhdistyy uusi ja vanha, menneisyys ja tulevaisuus. Kuvassa näkyy vanhanmallinen ratikka, jollaista ei ole Tampereella nähty, mutta on osattu osuvasti luoda tulevaisuudennäkymää.


Tiereillä polkaistiin kohti Hämeenpuistoa ja Street Food Fiestaa. Halusin viedä Keijon myös katsomaan millaista siellä oli ja ehkä mahdollisesti vähän nauttimaan fiestan antimia.


No sielläpä on tuttu nimi!


Jaettiin romantillisesti iso savulohisalaattiannos. Oli muuten aivan superhyvää!


"Keijo ota musta kuva, kun kävelen nonchalantisti siltaa pitkin."


Seuraava kohde oli pienen kaupunkikävelyn jälkeen Lapinniemi. Vaikka me ei päästykään kylpylöimään, halusimme poiketa tutuissa maisemissa muistelemassa ja fiilistelemässä.


Haaveilin auringonlaskun kuvaamisesta, mutta koska Lapinniemi sattumoisin sijaitsee järven äärellä, tuuli oli niin hyytävän kylmä ettei me kyllä pärjätty ilman kunnon ulkotakkeja. Eipä hätiä kuitenkaan, me olemme vielä menossa kylpemään tänä vuonna ja olen kärsivällinen.


Classic Pizza tarjosi jälleen klassista meininkiä eli täydellistä pizzaa. Ja miettikää, noi valkoiset kökkäreet on FETAA. Täällä ei kuulkaa säästellä raaka-aineissa!


Meillä oli ihana päivä vaikka ei mennytkään suunnitelmien mukaisesti. Parhaimmat jutut tuppaa yleensäkin tapahtumaan sen kummempia suunnittelematta. Vaikka ei me nytkään mitään kovinkaan uusia paikkoja kokeiltu, oli tää silti ihan parasta. Kiitos rakas. ♥

PS.


And for today's extra content we have this psycho Groot. He looks like he is one cute, calm and sweet little twig baby, but in reality he is very dangerous and he can attack at any time so we must deal with it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti